Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019

Victoria Beckham nu va însoți trupa Spice Girls în turneu

Spice Girls au anunțat de curând marea revenire, printr-un turneu în Marea Britaie. Doar patru dintre cele cinci membre ale formației vor urca pe scenă, Victoria Beckham declarând că nu le va însoți.
Spice Girls reuniune 2019

Spice Girls reuniune 2019 (foto: Spice Girls)

Vor avea loc 6 concerte Spice Girls în Marea Britanie, iar Jess Glynne va cânta în deschidere. Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm sunt nerăbdătoare să se reîntâlnească cu publicul. Printre orașele unde vor avea spectacole, putem enumera Edinburgh, Bristol și Glasgow, acestea urmând să aibă un show impresionant, pe stadionul Wembley pe 15 iunie.

Într-o postare pe contul ei de Instagram, Victoria Beckham a declarat:

"Astăzi este o zi specială pentru fete, care tocmai au anunțat datele concertelor, primele date de când am cântat împreună ultima oară, în 2012. Nu voi fi alături de fetele mele pe scenă, însă faptul că am făcut parte din Spice Girls a reprezentat o parte extreme de importantă din viața mea și le doresc multă dragoste și să se distreze pe scenă în turneul de anul viitor. Știu că vor avea un show incredibil, iar fanii mai vechi, alături de cei noi se vor distra pe cinste."

Urmează noi proiecte pentru care cele cinci membre ale trupei vor primi 10 milioane de lire sterline fiecare. Printre planurile Spice Girls se numără un show TV, endorsement, dar și relansarea unei compilații cu cele mai cunoscute hituri.

Trupa Spice Girls s-a format în 1994, iar în 2000 s-a destrămat, după ce au lansat trei albume de studio împreună. Artistele s-au reunit pentru un turneu unic, în 2007, și au cântat împreună pentru ultima oară la Ceremonia de încheiere a Jocurilor Olimpice din 2012.

Printre artiștii care s-au lăsat inspirați de muzica fetelor de la Spice Girls se numără Charli XCX, MO sau Adele, dar și doi dintre membrii trupei Kodaline, care ne-au recunoscut asta în interviul de la Summer Well 2018.

Citește mai multe despre Spice Girls
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jonathan Davis de la Korn crede că vremea "trupelor rock mari, adevărate" a trecut

Analizând scena muzicii rock actuale, Jonathan Davis a ajuns la concluzia că trupele mari de rock aparțin unui capitol al...

Închide