Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urmărește mesajul video transmis de Al Di Meola înaintea concertului de la București

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Înaintea concertului de la București, chitaristul a transmis publicului din România un mesaj video.

Publicat

pe

Al Di Meola
Al Di Meola │ FOTO: earMUSIC / C. Ben Wolf

Al Di Meola este pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinație inedită de sonorități jazz și tonuri fusion cu elemente latino, ce transformă acordurile în bijuterii de neprețuit. Meola este unul dintre chitariștii ce au revoluționat stilul interpretativ,influențându-i pe: Yngwie Malmsteen (alături de care a apărut pe albumul solo al clăparului Derek Sherinian, „Black Utopia”, din 2003), Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) și pe John Petrucci de la Dream Theater. A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder și mulți, mulți alții.

Pe 27 noiembrie, chitaristul va concerta la București. Al Di Meola va urca pe scena Sălii Palatului alături de doi muzicieni extrem de talentați, sub denumirea “Al Di Meola Trio”: Kemuel Roig, la pian, și Fausto Beccalossi, la acordeon. În cadrul acestui spectacol va fi promovat noul său material discografic, ”OPUS”, album apărut la finele lunii februarie.

Nerăbdător să revină la București, Al Di Meola a filmat un mesaj video prin care invită publicul să participe la show-ul său.

“Sunt Al Di Meola și vă invităm să vă alăturați concertului din București de pe 27 noiembrie. Abia aștept să vă revăd pe toți pentru un concert minunat! Mulțumesc!”, a transmis Al Di Meola.

VIDEO: Al Di Meola transmite un mesaj fanilor din București

Cu o carieră fabuloasă de peste 40 de ani, Al Di Meola este un veritabil muzician. Elegant si discret, Meola se află într-o continuă căutare a sineului prin muzică.

Al Di Meola a concertat de mai multe ori în România. Cel mai recent concert a avut loc pe 13 iunie 2017, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Prețuri bilete la concertul Al Di Meola din 2018:

  • Categoria 1 - 299 lei
  • Categoria 2 - 199 lei
  • Categoria 3 - 159 lei
  • Categoria 4 - 99 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 27 noiembrie 2018

Al Di Meola

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending