Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Urmărește mesajele transmise de BZN, Francesco Napoli și George Baker înaintea spectacolului "Duelul Hiturilor" - VIDEO

Pe 29 noiembrie, la Sala Palatului din București, publicul român va asista la un duel muzical de senzație, în care se vor întrece nume celebre din perioada anilor ‘70 – ’80. Spectacolul îi va avea alături pe Francesco Napoli, George Baker și BZN, pentru ultimul concert din București, în această formulă. Cu acest prilej, artiștii au înregistrat câteva mesaje video pentru fani.

Publicat

pe

BZN / George Baker / Francesco Napoli
BZN / George Baker / Francesco Napoli

La spectacolul "Duelul Hiturilor", publicul va putea asculta cele mai îndrăgite piese din repertoriile BZN, Francesco Napoli și George Baker.

BZN și-a început cariera muzicală în 1966, în orașul Volendam, ca promotori ai genului pop-rock, cu influențe britanice. Formula de început era compusă din Jan Veerman (voce), Cees Tol (chitară), Evert Woestenburg (chitară), Jan Tuyp (bass) și Gerrit Woestenburg (percuție). După puțin timp, au schimbat genul, abordând de această dată hard-rock-ul. Suferind câteva schimbări de componență, au început să cânte pop comercial, vocalista Anny Schilder având un cuvânt greu de spus în această privință. Această formulă a fost cea care le-a adus succesul.

Primul single de succes a fost “Mon Amour”, rezistând foarte multe săptămâni pe locul 1 în topul olandez. Astfel, faima lor a depășit curând granițele, mai ales că versurile lor erau în limba engleză.

În concertul de pe 29 noiembrie, Jan Keizer si Anny Schilder de la BZN își vor lua rămas bun de la public.

VIDEO: Mesaj pentru fani de la Jan Keizer si Anny Schilder (BZN)

George Baker, fondator al grupului olandez de succes George Baker Selection, rămâne activ muzical și încă concertează la cei 73 de ani ai săi. “Una Paloma Blanca” rămâne hitul care l-a propulsat. Puțini cunosc faptul că George Baker a fost compozitorul multor piese interpretate de îndrăgiții membri BZN. Vom afla de la însuși George Baker, cât de curând, care au fost acele melodii.

VIDEO: Mesaj pentru fani de la George Baker

Francesco Napoli, cel care a făcut istorie cu “Marina”, “Mambo” sau “Balla Balla”, vine la ”Duelul Hiturilor”. Francesco Napoli este un adevărat magnet pentru public și un favorit al spectatorilor la fiecare concert. El nu este doar un muzician, ci si un om de spectacol. Francesco Napoli își iubește publicul și este iubit, la rândul său, pentru toate aceste calități.

VIDEO: Mesaj pentru fani de la Francesco Napoli

Atmosfera de la “Duelul Hiturilor” va fi întreținută de gazda spectacolului, Ricky Dandel, care anul acesta împlinește 50 de ani de carieră muzicală.

”Atunci când eu cânt, nu am vârstă, mă simt exact ca la 15 ani, e un elixir, cred că nici un drog nu și-ar face efectul mai tare asupra mea așa cum acționează muzica. Îmi dă niște trăiri deosebite și oamenii simt acest lucru, publicul nu poate fi înșelat cu povești, ei simt foarte clar dacă tu ești sincer sau nu", declarat Ricky Dandel.

VIDEO: Mesaj pentru fani de la Ricky Dandel

Biletele pentru “Duelul Hiturilor” se găsesc la următoarele categorii de prețuri:.

  • CATEGORIA I – 349 lei
  • CATEGORIA II – 249 lei
  • CATEGORIA III – 149 lei
  • CATEGORIA IV – 99 lei
Comentează

Trending