Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Tudor Chirilă îi face o dedicație muzicală Andrei la Vocea României: "Am lăsat floricelele pentru tine"

Confruntările de la Vocea României continuă vinerea aceasta cu noi momente inedite, atât ale concurenților, cât și ale antrenorilor. În următorul episod, Tudor Chirilă îi va face Andrei o dedicație muzicală, croită pe gusturile ei.
Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra

Vinerea aceasta, Andra va fi surprinsă de alegerea muzicală pe care Tudor o face pentru două dintre concurentele din echipa lui. Această alegere nu a fost, însă întâmplătoare, Tudor mărturisindu-i ulterior colegei sale:

”Iată, Andra, o dedicație pentru tine, o piesă în care vocile s-au manifestat de parcă le-ai fi antrenat tu. Am lăsat floricelele pentru tine, special.”

Și Irina, plăcut surprinsă de piesă și de interpretarea ei, i se confesează lui Tudor:

”Îmi place atât de mult melodia asta aleasă de Tudor, încât îmi cântă încă în cap.”

Smiley o invită la dans pe Irina

Spectacolul creat de concurenți pe scenă se transmite și în rândul antrenorilor, iar Smiley o invită la dans pe Irina.

”Piesa asta mi-a dat ocazia să o invit pe Irina la un vals. Aștept de mult momentul ăsta.”

Smiley este profund impresionat și de un moment adus pe scenă de unul dintre cuplurile create de Andra, manifestându-și fără rețineri entuziasmul:

”Mamă, ce bătălie a fost aici! Forță, tată!”.

Performanțele concurenților sunt îndelung comentate, însă Tudor simte că nu-și poate exprima părerea atât cât și-ar dori:

”Eu am ajuns la Vocea României să n-am loc să vorbesc! Tu-ți dai seama?!”.

Vineri, la 20:30, va fi luptă și va fi un show antrenant în cea de-a doua rundă de Confruntări de la Vocea României.

Cum s-a desfășurat prima seară a Confruntărilor

Prima seară a confruntărilor de la Vocea României 2018 a avut loc pe 26 octombrie. Șase duete și un trio au încântat publicul, show-ul aducându-le românilor emoție, efervescență și bucurie.

Așa cum a obișnuit și în edițiile trecute, Tudor Chirilă și doi dintre concurenții săi au creat un moment impresionant în prima seară a confruntărilor. Plăcut surprinsă, Irina Rimes l-a catalogat drept "unul dintre cele mai bune duete" de la Vocea României.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Înaintea turneului de adio, KISS cântă "Love Gun" la Tonight Show - VIDEO

Kiss a zguduit scena în emisiunea lui Jimmy Fallon cu o interpretare în forță a piesei "Love Gun". Trupa va...

Închide