Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Trei rapperi cunoscuți vor juriza un concurs de talente produs de Netflix

Cardi B, Chance The Rapper și T.I. au anunțat că vor fi în juriul showului de talente "Rhythm + Flow" de pe Netflix. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Emisiunea concurs produsă de Netflix își propune să găsească următorul star hip hop care va cuceri întreaga lume.

"Rhythm + Flow" va fi disponibil din toamna anului 2019, iar audițiile vor avea loc în Atlanta, Chicago și New York, orașele de unde provin cei trei membrii ai juriului, Cardi B, Chance The Rapper și T.I.

Echipa de producție a lui John Legend, Get Lifted Film, este și ea implicată în proiect.

Chance The Rapper va face echipă cu MGM pentru a lucra la un musical inspirat de orașul unde a copilărit, Chicago. Artistul a cântat de curând împreună cu SZA în cadrul unui concert de omagiere a lui Mac Miller.

Citește mai multe despre Cardi BChance The RapperT.I.
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mat Whitecross, regizorul documentarului despre Coldplay: “Cred că putem spune cu toții că am avut chimie din prima”

Trupa Coldplay a anunțat că va lansa un documentar care spune povestea celor 20 de ani de carieră, iar regizorul...

Închide