Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

The Cure susține primul concert la București în iulie 2019 - PREȚURI BILETE

The Cure va susține pe 22 iulie 2019 primul concert în România. Alături de celebra trupă britanică va concerta și grupul irlandez de post-rock God Is An Astronaut. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției din București, fiind prezentat de Rock The City.

Publicat

pe

The Cure
The Cure

Trupa britanică de rock The Cure s-a format în Crawley, Sussex, în 1976, ca Easy Cure și este considerată pionieră în zona rockului alternativ englezesc. Formație cu un trecut muzical extrem de interesant, a suferit mai multe schimbări de componență, vocalistul, chitaristul și principalul compozitor, Robert Smith, fiind singurul membru constant al formației britanice.

Încă de la înființare, The Cure a abordat sonorități cu totul diferite. Primul material, ”Three Imaginary Boys”(1979) și câteva single-uri ce au precedat acest album au făcut ca trupa The Cure să fie considerată o emblemă a post-punk-ului si mișcării New Wave, ce s-a conturat în urma revoluției punk din Regatul Unit.

După lansarea albumului “Pornography” (1982), viitorul trupei devine nesigur și Robert Smith este dornic de a schimba imaginea dark, pe care o dobândise trupa sa. Odată cu lansarea single-ului “Let's Go To Bed”, din 1982, Smith a început să injecteze treptat și sigur un touch pop în muzica formatiei, formația căpătând și un aspect scenic diferit. Popularitatea trupei era în creștere, cu precădere în Statele Unite, unde piesele "Just Like Heaven", "Lovesong" și "Friday I'm in Love" și-au găsit loc în topul Billboard Hot 100.

La începutul anilor 1990, The Cure era una dintre cele mai populare trupe de rock alternativ din lume. În 1990, au câștigat cu piesa “Lullaby” sectiunea Best Video la premiile Brit Awards, iar în 1991, au primit, tot la Brit Awards, premiul Best British Band.

Urmăriți obsesiv de cifra 13, formația are la activ 13 albume de studio, cu vânzări de peste 27 de milioane de copii, mai mult de 40 de single-uri, materiale live, valoroase coloane sonore și o multitudine de alte activități culturale conexe. Din 2018, membrii trupei au început să lucreze la cel de-al paisprezecelea album de studio.

La evenimentul din București, de pe 22 iulie 2019, The Cure se va prezenta pe scenă în formula: Simon Gallup - bas, Jason Cooper - baterie, Roger O'donnell - clapă, Reeves Gabrels - chitară și Robert Smith - voce și chitară.

God Is An Astronaut, ce va concerta anul viitor alături de The Cure, este una dintre cele mai apreciate formații din zona post-rock-ului actual. Încă de la înființare, în 2002, trio-ul irlandez a fost considerat un adevărat reper în spectrul trupelor din zona instrumentală, cu elemente din zona muzicii electronice, krautrock și space rock și, cel mai important, reminiscente din universul muzical Tangerine Dream.

Prețuri bilete la concertele The Cure și God Is An Astronaut:

Biletele vor putea fi achiziționate începând de marți, 6 noiembrie, ora 9.00, la următoarele categorii de prețuri:

  • Diamond Circle - 390 lei
  • Golden Circle - 280 lei
  • GA/Standing - 220 lei
  • GA Early Bird - 170 lei
  • Tribune seats - 420 lei

Primești discount la The Cure dacă ai bilet la Bon Jovi:

  • Diamond Circle - 300 lei (discount 90 lei pentru clienții Bon Jovi)
  • Golden Circle - 210 lei (discount 70 lei pentru clienții Bon Jovi)
  • GA/Standing - 170 lei (discount 50 lei pentru clienții Bon Jovi)

Cum procedezi?

  • Din codul de bare al unui bilet Bon Jovi se vor utiliza primele 10 caractere în procesul de achiziție, pentru a putea beneficia de prețurile speciale la The Cure;
  • Un cod poate fi folosit o singură dată, pentru achiziția a maxim 8 bilete.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 22 iulie 2019

The Cure

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Trending