Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

The 1975 realizează un cover fermecător după piesa "Thank U, Next" de la Ariana Grande - VIDEO

The 1975 a dovedit prin ultimul single că a intrat într-o epocă profund romantică. Artiştii continuă pe aceeaşi direcţie, realizând un cover cu accente gospel după piesa "Thank U, Next" a Arianei Grande. Vă invităm să vă desfătaţi auzul (şi văzul) cu această creaţie live lounge în articol.
The 1975 Thank U Next Cover Ariana Grande BBC Radio 1

The 1975 Thank U Next Cover Ariana Grande BBC Radio 1 (foto: The 1975)

"Thank U, Next" a făcut furori în această toamnă, fiind piesa de despărţire a Arianei Grande de Pete Davidson. Asta după ce vedeta pop şi starul SNL fuseseră logodiţi, iar Ariana avea o melodie cu numele actorului pe ultimul său LP. De la debut, melodia a fost adoptată ca imn de despărţire şi împuternicire feminină de multe fane ale artistei.

The 1975 a ales această piesă specială pentru un cover marca BBC Live Lounge. Asta în vreme ce melodia originală încă se află pe locul întâi în topuri. Vocea sensibilă a lui Matty Healy picură miere în urechile ascultătorilor, însoţit de un cor gospel care îi amplifică timbrul. Videoclipul ne prezintă o reprezentaţie intimă, cu tobe în surdină, un bas senzual de R&B şi aminteşte de reprezentaţiile suave ale lui Michael Jackson în momentele sale acustice.

Matty Healy a vorbit cu drag despre Ariana Grande, afirmând că îi pasă deosebit de mult de artistă. A legat piesa să de propria serie de despărţiri şi dezamăgiri în dragoste. Mărturisind că nu poate ţine pasul cu Ariana la capitolul voce, solistul The 1975 a folosit efecte speciale de distorsionare şi corul pentru a îi accentua muzicalitatea vocii.  În acest an am aflat că solistul a renunţat la droguri prin terapia ecvestră. Artistul îşi analizează dependenţa în versurile piesei "Give Yourself a Try", pe care o veţi putea asculta pe viitorul LP.

Corul accentuează anumite silabe şi cuvinte, creând un hook ca o rugăciune sau incantaţie. Trupa vine după lansarea single-ului şi clipului "Sincerity is Scary", care prefaţează viitorul album "A Brief Inquiry into Online Relationships". Albumul soseşte pe 30 noiembrie. Grupul britanic a cântat în România la Summer Well 2014 şi revine în 2019 la acelaşi festival de la Domeniul Ştirbey.

The 1975 cântă la festivalul din vara viitoare împreună cu Pale Waves şi Tender.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Ariana GrandeThe 1975
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mihai Mărgineanu prezintă coloana sonoră "Las Fierbinți" și lansează albumul "Fum de tavernă" în concert la Sala Palatului

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu prezintă la Sala Palatului ”Zarița”, coloana muzicală a ”Las Fierbinți”, unul dintre cele mai iubite...

Închide