Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Taylor Swift semnează cu o nouă casă de discuri

Taylor Swift, unul dintre artiştii cei mai de succes ai momentului a făcut valuri în industria muzicală, semnând cu o nouă casă de discuri. Vestea a venit în ultimele 24 de ore, iar Taylor a semnat cu Universal Music Group (UMG).
Taylor Swift

Taylor Swift

Înţelegerea dintre Taylor Swift şi Universal se aplică pentru o serie de albume şi intră în vigoare imediat. UMG va fi partener global exclusiv pentru artistă şi se va ocupa cu difuzarea şi promovarea muzicii sale. Republic Records, filială a UMG se va ocupa de carieră artistei în Statele Unite. Tânăra vine după o colaborare pe termen lung cu Big Machine Records, care i-a lansat toate albumele de până acum.

Big Machine nu erau străini de UMG, colaborând de altfel cu ramura Republic Records printr-o alianţă strategică. E vorba aici despre o voce specială, o câştigătoare a 10 premii Grammy şi cea mai tânără cântăreaţă care a primit distincţia "Cel mai bun album" din istoria acestor premii. În plus, Taylor este primul artist solo feminin care a câştigat acest trofeu de 2 ori.

Lista cu premiere este lungă, pentru că muziciana de 28 de ani este singura din istorie cu 4 albume care au depăşit 1 milion de discuri vândute în prima săptămână de la lansare. E vorba despre "Speak Now" din 2010, "Red" din 2012, "1989" din 2014 şi "Reputation" din 2017. Termenii noii înţelegeri nu au fost făcuţi publici, dar Swift a postat pe Tumblr că va deţine propriile master-uri la înregistrări de acum încolo.

Monte Lipman, fondator şi CEO al Republic Records s-a declarat încântat de colaborare:

Taylor a reuşit nu doar să captureze imaginaţia unei întregi generaţii, dar a şi redefinit paradigma industriei muzicale moderne. Dedicaţia sa către compoziţie şi reprezentaţii live i-au adus respectul altor artişti şi milioane de fani care o adoră pe tot globul.

Îmi pot doar imagina ce va realiza Taylor în următorii ani, atât la nivel cultural, cât şi creativ. Sunt mai mult decât încântat să creăm o alianţă dintre Republic Records şi Taylor Swift.

Pe 10 noiembrie artistei i-a expirat contractul cu Big Machine Records, iar cu luni înainte a fost curtată de multe nume mari din industria muzicală. Faptul că Big Machine nu a fost dispusă să îi ofere drepturi asupra master-urilor precedentelor albume a contribuit la această decizie.

Taylor Swift a primit 4 premii la American Music Awards 2018, inclusiv unul la categoria "Artist of the Year". Tânăra se năştea pe 13 decembrie 1989 şi debuta cu albumul "Taylor Swift" în 2006. În 2016 era pe locul întâi în topul Forbes al celor mai bine plătite celebrităţi de pe glob, cu venituri anuale de 170 de milioane de dolari.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Încep preselecțiile pentru show-ul "Cântă acum cu mine"

"Cântă acum cu mine" este un show de muzică și entertainment cu 100 de jurați, care se va difuza pe...

Închide