Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Sziget anunță primele nume pentru ediția din 2019

Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa de Est, Sziget, va avea headlineri precum Foo Fighters, Florence and the Machine sau Twenty one Pilots. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Foo Fighters @ Lollapalooza Brazilia

Dacă în luna septembrie organizatorii l-au anunțat pe Ed Sheeran, iată că aceștia se întorc cu nume noi, care nu trebuie ratate.

Festivalul va avea loc între 7 și 12 august 2019, iar printre artiștii care vor fi cap de afiș se numără Foo Fighters, Martin Garrix, The 1975, Twenty One Pilots și Florence and The Machine.

Pe lângă ei, vor mai urca pe scenă și Kodaline (trupa fiind prezentă și în România, la Summer Well), Jungle, Pale Waves, Idles sau Alma. Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul oficial.

Ediția din 2018 a festivalului din Ungaria a adunat peste jumătate de million de oameni și a inclus nume precum Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Dua Lipa, Kygo sau Arctic Monkeys.

Martin Garrix a cucerit și publicul român prezent la festivalul Untold, băieții de la The 1975 se vor întoarce la Summer Well în vara lui 2019, iar trupa Florence and The Machine vine pentru prima oară în România la festivalul Electric Castle.

Citește mai multe despre Ed SheeranFlorence and the MachineFoo FightersMartin GarrixThe 1975twenty one pilots
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se deschide Târgul "Poveste de Crăciun" 2018 - VEZI PROGRAMUL

Târgul ”Poveste de Crăciun” își va redeschide porțile și anul acesta, pentru a treia ediție. Evenimentul se va desfășura în...

Închide