Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Sărbătoarea Subcarpați - Program și reguli de acces

Subcarpați păstrează tradiția și invită publicul și anul acesta la un concert aniversar de 1 decembrie. Evenimentul va avea loc la Arenle Romane (cort încălzit) și va fi deschis de un invitat surpriză. Consultă programul și regulile de acces comunicate de organizatori.

Concert Subcarpati la Electric Castle pe 21 iulie 2018 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Subcarpați, trupa care reinterpretează folclorul în manieră proprie și aduce în prim-plan ideea că e important să ne conectăm la originile noastre, va sărbători din nou Ziua Națională în cadrul unui concert la Arenele Romane. Formația va avea și un invitat special, care va deschide show-ul trupei.

PROGRAM

 • Open Doors - 20:00
 • Warm Up - 20:00
 • Special Guest - 21:00 - 21:30
 • Subcarpați - 22:00...

Reguli de Acces

Accesul se face începând cu ora 20:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special.

Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar, va trebui să cumpărați un alt bilet.

Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială, cu care pot intra și în zona de Acces General.

Zona de concert are o singură zonă de acces și cinci ieșiri de siguranță, marcate ca atare. La locație va fi prezent un punct de prim ajutor.

Accesul copiilor

Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit si este permis doar daca aceștia sunt însoțiți de cel puțin unul dintre părinți, la rândul său posesor al unui bilet valid.

Organizatorii recomandă publicului să aibă căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.

Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

Informații utile

În zona de concert, NU este permis accesul cu:

 • arme sau obiecte periculoase
 • alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival
 •  materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel
 • umbrele (concertul are loc în cort incalzit)
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.
 • animale de companie

ATENȚIE: Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane este interzis! Se fumează doar în locurile special amenajate!

Nu vor fi puse la dispoziție zone pentru depozitarea obiectelor de valoare, dar ne bazăm pe buna educație și bunul simț al participanților la festival.

Achiziționarea de băuturi / alimente

Vânzarea de produse se face pe bază de jetoane, care pot fi cumpărate din zonele special amenajate. La vânzare puteți găsi: bere Ciuc, Silva Black, Ciuc fără alcool, Radler, vin, vin fiert, vodca, whiskey, Jagermeister, apă, diverse sucuri, long drink-uri, cafea, hotdogi, nachos, popcorn și multe altele.

Măsuri de siguranță

Pentru a avea parte de un concert în siguranta, publicul va avea la dispoziție încă patru ieșiri de urgență în cort (cu săgeți verzi pe harta de mai jos), în total fiind 6 plus încă una în spatele scenei. A fost instalat un sistem de iluminat automat în caz de întrerupere a curentului electric. De asemenea, va și un pompier privat la concert și stingătoare de incendiu de jur împrejurul cortului.

De asemenea, vor fi oameni de pază la toate ieșirile de urgență din cort. Două dintre ele duc în gangurile clasice iar patru dintre ele pe scările care urcă înspre ieșirile de urgență către coronament care dau în parc.

Bilete Sărbătoarea Subcarpați la Arenele Romane

 • Presale 2: 70 lei

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Subcarpati
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul The Dire Straits Legacy s-a anulat

Concertul The Dire Straits Legacy, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 1 decembrie în Berăria H, a fost...

Închide