Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Sala Palatului a devenit "Acadelia", un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei - POZE

Delia a transformat Sala Palatului într-un tărâm de basm, la "Acadelia" publicul retrăindu-și copilăria alături de artistă. Scena a devenit un regat al dulciurilor, iar spectatorii s-au bucurat de coregrafii uimitoare, dansatori perfect sincronizați șl costume fascinante.
Poze cu Delia din show-ul ”Acadelia”

Poze cu Delia din show-ul ”Acadelia” │ FOTO: Koss Photography

Delia a deschis seria concertelor de la Sala Palatului din această toamnă cu cea mai recentă piesă a sa, ”Acadele”. Pe scenă, dintr-un tort imens au apărut dansatorii, iar publicul a fost luat prin surprindere când în mijlocul lui au apărut acrobați și uriași pe picioroange, viu colorați și energici. Mai multe torturi și-au luat zborul deasupra scenei, ridicate în aer cu ajutorul unor drone.

Delia a cântat alături de sora ei, Oana

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii, înaintea căruia Delia a vorbit cât se poate de sincer despre perioada copilăriei și pierderile resimțite odată cu maturizarea, a fost duetul alături de sora ei, Oana, pe piesa ”Cine m-a făcut om mare”. În timpul lui, Delia a mângâiat cu blândețe burtica surorii ei, însărcinată cu cel de-al doilea copil, iar la finalul său, pe scenă a apărut și mama celor două, în brațe cu nepoțica Deliei, Jessie. Cele trei generații de femei au primit aplauze, iar Delia, o îmbrățișare lungă și emoționantă din partea mamei sale.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Gura ta” s-a auzit de la 7 metri înălțime

Tot aseară, Delia a cântat o parte a piesei ”Gura ta” suspendată de la o înălțime de 7 metri. Curajoasă, artista s-a și răsucit în aer de mai multe ori, iar întregul moment artistic nu doar că i-a ieșit perfect, dar a și lăsat sala cu respirația tăiată. Un număr de iluzionism, la finalul piesei „Du-te-mă”, a făcut ca artista să dispară de pe scenă... ca prin minune și pe toată durata piesei ”Da, mamă”, Delia a părut „înghițită” de o pernă imensă, pe care a tot plutit.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Nick de la N&D și Grasu XXL au venit la ”Acadelia”

Nelipsiți au fost și invitații speciali, Nick, alături de care Delia a interpretat piesele ”Vreau să plâng” și „Vino la mine” și Grasu XXL, cel cu care a scos ”Despablito”, unul dintre hiturile acestei veri.

Pe toată durata show-ului, Delia a transmis mai multe mesaje prin care a îndemnat publicul să-și trăiască viața exact așa cum își dorește, independent de reguli și norme. Artista, cunoscută pentru faptul că este o gurmandă, și-a încheiat spectacolul cu următoarele cuvinte:

”Mâncați cât vreți, doamnelor! Puneți pe voi! Aveți dreptul!”

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

130 de metri pătrați de ecran led și aparate laser de mare putere la ”Acadelia”

Pe lângă prestația artistică ireproșabilă a Deliei și a tuturor celor implicați în povestea muzicală spusă pe scenă, strălucirea show-ului ”Acadelia” a fost asigurată și de aparate laser de mare putere, de cei 130 de metri pătrați de ecran led și de cele peste 300 de aparate de lumină inteligentă. Jocurile de lumini și umbre, efectele 3D și grafica show-ului au fost în sine momente artistice impresionante. Totul a respectat conceptul show-ului, inclusiv confetti, care au fost în formă de acadele.

Delia acoperită de confetti la ”Acadelia”

Delia acoperită de confetti la ”Acadelia”

Pe 16 noiembrie, Delia continuă seria concertelor „Acadelia” de la Sala Palatului cu noi surprize în fața noilor spectatori dornici să o vadă.

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Friday 2018: promoții cu bilete la concerte

Vezi ce concerte sunt incluse în promoțiile de Black Friday 2018 și profită de reducerile de prețuri la bilete.

Închide