Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

S-a lansat coloana sonoră a filmului „The Nutcracker and the Four Realms”

Coloana sonoră a uneia dintre cele mai așteptate producții cinematografice Walt Disney, "The Nutcracker and the Four Realms", este deja disponibilă pe toate platformele digitale. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Mackenzie Foy și Keira Knightley în filmul

Mackenzie Foy și Keira Knightley în filmul "The Nutcracker and the Four Realms" (foto: Disney)

Disney revine cu o nouă variantă a faimoasei povești a Spărăgătorului de nuci. "The Nutcracker and the Four Realms" (Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri) este regizat de Lasse Hallstrom și Joe Johnston, cu un scenariu semnat de Ashleigh Powell.

Pelicula este inspirată de povestea "Spărăgătorul de nuci și regele șoarecilor" de E. T. A. Hoffmann și, desigur, de baletul în două acte al lui Marius Petipa. Din distribuția filmului fac parte actori precum: Morgan Freeman, Keira Knightley, Richard E. Grant și Mackenzie Foy.

Muzica din film a fost în mare parte adaptată după faimoasa operă a lui Tchaikovsky, "The Nutcracker Suite". Piesa lui Andrea Bocelli, cântată împreună cu fiul său Matteo, "Fall on Me", apare pe coloana sonoră a filmului.

Cunoscutul compozitor James Newton Howard a avut un rol decisiv în crearea soundtrack-ului "The Nutcracker and the Four Realms", care a fost înregistrat ulterior de către Filarmonica din Londra, coordonată de dirijorul Gustavo Dudamel.

Filmul a avut premiera în Statele Unite pe 2 noiembrie și va putea fi vizionat și în România începând din 30 noiembrie.

Citește mai multe despre Andrea Bocelli
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește mesajul video transmis de Al Di Meola înaintea concertului de la București

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Înaintea concertului de la București, chitaristul a transmis publicului din...

Închide