Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

S-a lansat coloana sonoră a filmului „The Nutcracker and the Four Realms”

Coloana sonoră a uneia dintre cele mai așteptate producții cinematografice Walt Disney, "The Nutcracker and the Four Realms", este deja disponibilă pe toate platformele digitale. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Publicat

pe

Mackenzie Foy și Keira Knightley în filmul "The Nutcracker and the Four Realms"
Mackenzie Foy și Keira Knightley în filmul "The Nutcracker and the Four Realms" │ FOTO: Disney

Disney revine cu o nouă variantă a faimoasei povești a Spărăgătorului de nuci. "The Nutcracker and the Four Realms" (Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri) este regizat de Lasse Hallstrom și Joe Johnston, cu un scenariu semnat de Ashleigh Powell.

Pelicula este inspirată de povestea "Spărăgătorul de nuci și regele șoarecilor" de E. T. A. Hoffmann și, desigur, de baletul în două acte al lui Marius Petipa. Din distribuția filmului fac parte actori precum: Morgan Freeman, Keira Knightley, Richard E. Grant și Mackenzie Foy.

Muzica din film a fost în mare parte adaptată după faimoasa operă a lui Tchaikovsky, "The Nutcracker Suite". Piesa lui Andrea Bocelli, cântată împreună cu fiul său Matteo, "Fall on Me", apare pe coloana sonoră a filmului.

Cunoscutul compozitor James Newton Howard a avut un rol decisiv în crearea soundtrack-ului "The Nutcracker and the Four Realms", care a fost înregistrat ulterior de către Filarmonica din Londra, coordonată de dirijorul Gustavo Dudamel.

Filmul a avut premiera în Statele Unite pe 2 noiembrie și va putea fi vizionat și în România începând din 30 noiembrie.

Trending