Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Prima seară a knockout-urilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima ediție de knockout a emisiunii Vocea României a avut loc pe 23 noiembrie 2018. Află rezumatul serii și ce concurenți merg în live-uri.
Antrenorii de la Vocea României 2018: Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă

Antrenorii de la Vocea României 2018: Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă (foto: ProTV)

După etapa duelurilor în care antrenorii și-au luat rămas bun de la jumătate dintre concurenți, a urmat runda de knockout la Vocea României. Aceasta beneficiază de două ediții: vineri, 23 noiembrie, și sâmbătă, 24 noiembrie.

Fiecare antrenor intră în această rundă cu câte opt concurenţi, care vor forma două knockout-uri - patru dintre ei vor urca pe scenă vineri şi patru sâmbătă.

Trei concurenţi dintr-o echipă vor cânta, pe rând, câte o piesă. La finalul celor trei reprezentaţii, antrenorul va face prima eliminare. Cei doi rămaşi din echipă vor aştepta să cânte şi cel de-al patrulea coleg al lor, iar la finalul momentului vor reveni pe scenă alături de el.

Dintre aceştia trei, antrenorul va alege cei doi concurenţi care vor merge în live-uri. Astfel, Tudor, Irina, Andra şi Smiley vor intra în etapa live-urilor de la Vocea României cu câte patru reprezentanţi în echipă.

Prima seară a knockout-urilor de la Vocea României 2018

Knockout-urile echipei Irina Rimes

Dora Gaitanovici, Alina Statie, Gabriela Munteanu și Feihong Basigu au fost cei patru concurenți care au urcat pe scenă în prima seară a knockout-urilor. Irina l-a avut alături pe Mihai Mărgineanu pentru sfaturi în ceea ce privește interpretările concurenților.

Feihong Basigu a cântat piesa Rihannei, "Umbrella". Momentul său a fost apreciat atât de public,cât și de antrenori.

"Atât de tare mă binedispune omul ăsta!", a spus Smiley cu un zâmbet larg pe față.

Antrenorul a mai spus că un mare dar pe care Feihong îl are este acela că binedispune oamenii.

"Tu te-ai simțit bine. Tu ai avut viață!", a spus Tudor Chirilă

Alina Statie a cântat piesa "Hopai Diri Da". Interpretarea emoționantă i-a cucerit pe antrenori.

"Am realizat cât de puternic e mesajul piesei", a spus Smiley, adăugând că melodia a fost precum o rugă care a ajuns la ei.

Tudor Chirilă a complimentat-o pe Alina:

"Mi-a plăcut foarte mult vocea ta. Și de tine."

Gabriela Munteanu a cântat "Bang Bang" (Jessie J, Nicki Minaj, Ariana Grande). Tudor a fost de părere că orchestrația nu i-a pus în valoare vocea.

Prima eliminare făcută de Irina a fost Feihong Basigu.

A urmat momentul Dorei Gaitanovici. Aceasta a cântat piesa celor de la Aerosmith, "Cryin'". Antrenorii au considerat că a fost cea mai bună interpretarea din echipa Irinei.

"Ai fost excepțională! Despre asta e vorba! Doar vocea contează!, a comentat Chirilă.

Irina Rimes a ales să meargă mai departe cu Alina Statie și Dora Gaitanovici.

Knockout-urile echipei Tudor Chirilă

Mihai Meiroș, Luciana Răducanu, Cristian Alexa și Lavinia Rusu au fost cei patru concurenți care au urcat pe scenă în prima seară a knockout-urilor. Tudor l-a avut alături pe Dan Byron pentru sfaturi în ceea ce privește interpretările concurenților.

Mihai Meiroș a interpretat cu patos piesa "Enter Sandman" (Metallica). Smiley nu se aștepta la acest moment din partea lui Tudor. L-a felicitat pe Mihai pentru interpretare.

Luciana Răducanu a cântat piesa celor de la Evanescence, "Bring me to life". Tudor și-a asumat o greșeală făcută în legătură cu momentul muzical. Andra a spus:

"Îmi place foarte mult Luciana! Dacă respirai înainte de nota aia, ți-ar fi ieșit".

Următorul care a urcat pe scenă a fost Cristian Alexa. El a cântat "Shut Up and Dance".

Prima eliminare făcută de Tudor a fost Cristian Alexa.

A urmat interpretarea Laviniei Rusu. Concurenta a cântat "You've Got The Love" (Florence + The Machine). Antrenorii au fost de părere că momentul a fost cel mai complet din echipa Tudor.

Tudor Chirilă a ales să meargă mai departe cu Mihai Meiroș și Lavinia Rusu.

Knockout-urile echipei Andra

Cristina Budeanu, Elena Hasna, Renate Grad și Sara Chiavegato au fost cei patru concurenți care au urcat pe scenă în prima seară a knockout-urilor. Andra l-a avut alături pe Marius Moga pentru sfaturi în ceea ce privește interpretările concurenților.

Cristina Budeanu a cântat piesa "We Found Love".

"Ai o voce foarte bună. Cred că te-ai potrivi foarte bine în musical-uri", i-a spus Smiley concurentei.

Elena Hasna a urcat pe scenă și a cucerit audiența cu melodia "Strongest".

Renate Grad a interpretat "I don't think about you". Lui Smiley i s-a părut grea partitura, dar a ieșit foarte bine momentul.

"Foarte frumos moment", a spus Tudor, adăugând că a vibrat un pic prea mult pentru gustul său.

Prima eliminare făcută de Andra a fost Elena Hasna.

Sara Chivegato a cântat "Runnin'" (Naughty Boy ft. Beyonce). Interpretarea plină de forță a concurentei i-a făcut pe antrenori să considere că a fost cel mai bun moment al echipei Andra.

Smiley a apreciat alegerea piesei. În schimb, Irina și-ar fi dorit ca Sara să fie mai aproape de ei cu prestația scenică și muzicală.

Andra a ales să meargă mai departe cu Renate Grad și Sara Chiavegato.

Knockout-urile echipei Smiley

Bogdan Ioan, Dalina Nemeș, Vitalie Maciunschi și Diana Strat au fost cei patru concurenți care au urcat pe scenă în prima seară a knockout-urilor. Smiley l-a avut alături pe Damian Drăghici pentru sfaturi în ceea ce privește interpretările concurenților.

Bogdan Ioan a interpretat piesa "All I Want" (Kodaline). Deși antrenorii încă aveau în minte momentul din audiții, Bogdan a demonstrat că poate cânta și alte piese, nu doar cele ale lui Michael Jackson.

"Îmi place că ești versatil", i-a spus Irina concurentului.

Apariția gingașă a Dalinei Nemes a fost completată de o interpretare curată și proaspătă. Concurenta a cântat piesa lui George Ezra, "Budapest".

"Ești fix pe sufletul meu cu această piesă!", a comentat Irina.

Și Andra a apreciat alegerea melodiei:

"Îmi place foarte mult alegerea melodiei. Ți se potrivește!"

Vitalie Maciunschi și-a dorit să cânte rock și Smiley i-a îndeplinit acest vis. La knockout, concurentul a interpretat piesa "Zombie" (The Cranberries). Antrenorii au fost încântați de moment.

"Mi-e așa ciudă că nu ești la mine în echipă", a avut de spus Andra.

Prima eliminare făcută de Smiley a fost Dalina Nemeș.

Diana Strat a încheiat prima seară a knockout-urilor. Concurenta salvată de Smiley a cântat "Titanium" (David Guetta ft. Sia).

Smiley a ales să meargă mai departe cu Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi.

Audiența primei runde de knockout-uri

Prima rundă de Knockout-uri a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, anunță postul de televiziune. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8,6 puncte de rating și 24,6% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3,9 puncte de rating și 11.2% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Primii 8 concurenți care au trecut de knockout-uri și merg în live-uri la Vocea României sunt:

  • Echipa Irina: Alina Statie, Dora Gaitanovici
  • Echipa Andra: Renate Grad, Sara Chiavegato
  • Echipa Tudor: Mihai Meiroș, Lavinia Rusu
  • Echipa Smiley: Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi

Citește mai multe despre AndraBogdan IoanDora GaitanoviciElena HasnaIrina RimesLuciana RăducanuSmileyTudor ChirilaVitalie Maciunschi
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Mariah Carey interpretând "The Distance" la Jimmy Fallon - VIDEO

Mariah Carey a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a discuta despre cât de mult iubește Crăciunul, dar...

Închide