Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Oana Tache, despre experiența de la MTV EMA: "Dacă ajungi în backstage ai ocazia să vezi, să simți, să trăiești vibrația cot la cot cu artiștii"

Oana Tache a fost reprezentanta României la MTV EMA 2018 și a vorbit cu cei mai cunoscuți artiști. Jurnalista a fost invitată pentru a șasea oară la premiile muzicale.

Publicat

pe

S-a întâlnit cu unii dintre cei mai importanți artiști ai industriei muzicale la Bilbao, în Spania. A stat de vorbă cu ei în culise și s-a bucurat de atmosfera unică și efervescentă a celebrelor premii MTV Europe Music Awards.

Oana Tache, singura reprezentantă a României din grupul creatorilor de conținut digital la nivel internațional, a primit cu mare bucurie invitația organizatorilor MTV EMA de a fi prezentă la Bilbao. Experiența, după cum o descrie Oana, a fost cu adevărat unică, mai ales că în acest an ea a avut acces extins în toate zonele importante ale evenimentului.

În backstage, Oana i-a întâlnit pe David Guetta și Bebe Rexha „într-un moment care sigur anunță o colaborare viitoare”, după cum spune ea și „am povestit cu Jason Derulo despre începuturile lui ca artist”.

Totul a devenit un adevărat maraton începând cu ceremonia covorului roșu, de fapt roz, în acest an, trecând prin cocktail parties, secret parties, un concert MTV WORLD STAGE LIVE cu MUSE și terminând cu show-ul în sine care, după cum apreciază Oana, a fost impresionant din punct de vedere al organizării, al sound-ului, al scenotehnicii și al interpretării artistice.

„Inclusiv after party-ul privat la care am petrecut cot la cot cu întreaga echipă MTV și vedetele a fost spectaculos. Premiile MTV sunt mai mult decât un show în care sunt decernate trofee. Premiile MTV Europe Music Awards sunt o experiență, iar dacă ajungi în backstage ai ocazia să vezi, să simți, să trăiești vibrația cot la cot cu artiștii, cu organizatorii, cu presa și cu fanii MTV din toate colțurile lumii. Și este absolut fantastic! Am avut onoarea să ajung cu www.oanatache.ro chiar în primul rând și sa stau la povești cu vedetele și artiștii câștigători”, povestește Oana Tache.

Oana Tache a mai fost prezentă în 2009 la MTV EMA Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow, în 2015 la Milano. De-a lungul timpului, Oana a realizat interviuri cu peste 400 de artiști internaționali, atât din zona mainstream, cât și din underground. Printre aceștia se numără Shakira, Katy Perry, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Joss Stone, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, David Guetta, Shaggy, Armin Van Buuren, Faithless, FatBoySlim, Paul Van Dyk, Tiesto, Nina Kraviz, Sven Vath, ATB și mulți alții.

Comentează

Trending