Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

"O explozie de care aveam nevoie" a spus Andra despre un duel al echipei Tudor

Tudor Chirilă a continuat seria duelurilor intense în cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României 2018. Află detalii despre momentul oferit de Luciana Răducanu și Origen Todoran.
Luciana Răducanu și Origen Todoran în confruntările de la Vocea României 2018

Luciana Răducanu și Origen Todoran în confruntările de la Vocea României 2018

Cu o aplecare spre vocile rock, Tudor Chirilă a livrat un nou moment al cărui nucleu a fost acest gen muzical. Luciana Răducanu și Origen Todoran au interpretat cu pasiune și implicare piesa "Honky Tonk Women" (Rolling Stones & Sheryl Crow).

"Vocea României este o experiență unică, intensă", a spus Luciana. La fel de unic și intens a fost și duelul celor doi. Nici spectatorii și nici antrenorii nu au rezistat tentației de a se ridica în picioare și de a se mișca pe "It's the honky tonk women / Gimme, gimme, gimme the honky tonk blues".

"Foarte sălbatic momentul ăsta. Mi s-a părut o trăire, mai mult decât o cântare. Vă simțeam că o simțiți. Vă simțeam că vă simțiți bine", a spus Smiley.

Andra a continuat:

"A fost explozie. O explozie de care aveam nevoie. Bravo, măi, Tudore, măi! Așa da, măi, așa-mi place! Am savurat momentul ăsta din toate părțile, muzical, vizual. Totul a fost plăcut.

"Ăsta e un moment pentru care mă bucur să mă aflu aici, în scaunul acesta, la Vocea României. DA, DA, DA, de o sută de ori DA! Felicitări, Tudor!, a comentat Irina Rimes.

Tudor Chirilă a ținut cont de interpretarea din seara confruntărilor și a decis să meargă mai departe în competiția vocilor cu Luciana. Origen a părăsit concursul.

Echipa Tudor are acum următoarea componență:

  • Romaniţa Fricosu, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Luiza Cobori, Mara Căptaru, Dana Olteanu, Luciana Răducanu, Alexandra Cuza, Mihai Meiroș, Teodora Stoica

RECOMANDARE: Vezi toate cele 7 confruntări difuzate la Vocea României pe 2 noiembrie 2018

Citește mai multe despre AndraIrina RimesLuciana RăducanuSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România: Ștefan Bănică a ales cu dificultate câștigătoarele primei seri de bootcamp

Prima seară de bootcamp de la X Factor România a fost bogată în voci tinere și foarte bune. Ștefan Bănică...

Închide