Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Noi confirmări la Summer Well 2019: The National, Maribou State și Black Honey

Lineup-ul Summer Well 2019 este completat de The National, Maribou State și Black Honey. Cea de-a noua ediție a festivalului va avea loc în perioada 10-11 august 2019, pe Domeniul Știrbey de la Buftea.

Publicat

pe

The National / Black Honey / Maribou State
The National / Black Honey / Maribou State

După The 1975, Pale Waves și Tender, organizatorii Summer Well completează afișul ediței din 2019 cu alte trei nume: americanii de la The National și englezii de la Maribou State și Black Honey.

The National și-a început activitatea în 1999, avându-i în componență pe Matt Berninger (voce), Aaron Dessner (chitară, clape), Bryce Dessner (chitară), Scott Devendorf (bas) și Bryan Devendorf (tope). Formația are în discografie șapte albume, penultimul apărut (”Trouble Will Find Me”) ajungând pe poziţia a 3-a în topul american Billboard 200. Discul a fost nominalizat la categoria "Cel mai bun album de muzică alternativă" din cadrul premiilor Grammy decernate în 2014.

Cel mai recent album și cel de-al șaptelea din cariera formației a fost lansat în 2017. Materialul s-a intitulat ”Sleep Well Beast” și a adus trupei un premiu Grammy, în categoria "Cel mai bun album de muzică alternativă". De pe acest material au fost extrase piese precum ”The System Only Dreams in Total Darkness”, ”Guilty Party” și ”I'll Still Destroy You”.

Trupa The National este cunoscută publicului Summer Well încă din 2014, când a închis cea de-a patra ediție a festivalului. Peste 15.000 de fani s-au bucurat atunci de show-ul formației.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul The National de la Summer Well 2014

Maribou State este un duo electro format din Chris Davids și Liam Ivory. Primul EP, ”Habitat”, a fost lansat în 2011. De atunci duo-ul și-a completat discografia cu alte cinci EP-uri și două albume - ”Portraits” (2015) și ”Kingdoms In Colour” (2018). Grupul este cunoscut și pentru partea de producție, remixând piese pentru Alpines și Lana Del Rey.

Trupa britanică indie rock Black Honey activează din 2014. Formația îi are în componență pe Izzy B. Phillips (chitară, voce), Chris Ostler (chitară), Tommy Taylor (bas) și Tom Dewhurst (tobe).

EP-ul de debut al trupei a apărut la finele anului 2014, atrăgând atenția publicului prin single-uri ca ”Madonna / Spinning Wheel” și ”Corrine”. Primul album a apărut în septembrie 2018 și a urcat până pe poziția 33 în topul albumelor din UK.

Conform tradiției, alte 4 trupe vor completa afișul celei de-a noua ediții a festivalului. Summer Well 2019 va avea loc în perioada 10-11 august, pe Domeniul Știrbey de la Buftea.

Abonamente Summer Well 2019

  • Abonamente (presale) - 264,60 lei
  • Abonamente (presale 2) - 318,60 lei

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 9 august 2019

Summer Well 2019

Loc
Domeniul Știrbey

Trending