Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Mihai Mărgineanu prezintă coloana sonoră "Las Fierbinți" și lansează albumul "Fum de tavernă" în concert la Sala Palatului

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu prezintă la Sala Palatului ”Zarița”, coloana muzicală a ”Las Fierbinți”, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din România. Artistul va cântă în premieră și piesele de pe noul său album, ”Fum de tavernă”.
Mihai Mărgineanu

Vunk la Arenele Romane (foto: Stefan Sandu / InfoMusic)

”Pentru că nu ne plac conservele, vă pregătim o experiență muzicală sută la sută live, fără artificii electronice”, a declarat Mihai Mărgineanu.

Alături de el, vor urca pe scenă actorii din distribuția „Las Fierbinți”, care vor completa spectacolul cu momente unice.

Fanii vor putea fredona alături de artist piese precum „Zarița Zanga”, „Lupănarul din Fânar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale - „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. De asemenea, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa, în exclusivitate, doar pe durata spectacolului, cele două albume semnate de Mihai Mărgineanu, „Zarița” și „Fum de Tavernă”.

Cântăreț, compozitor si actor, Mihai Margineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.

De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Săracu’” și multe altele.

Citește mai multe despre Mihai Mărgineanu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Godsmack susține încă un concert la București în aprilie 2019

Datorită cererii mari de bilete pentru concertul Godsmack de pe 31 martie, organizatorii au programat încă un show la București....

Închide