Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Mihai Mărgineanu prezintă coloana sonoră "Las Fierbinți" și lansează albumul "Fum de tavernă" în concert la Sala Palatului

Pe 25 februarie, Mihai Mărgineanu prezintă la Sala Palatului ”Zarița”, coloana muzicală a ”Las Fierbinți”, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din România. Artistul va cântă în premieră și piesele de pe noul său album, ”Fum de tavernă”.

Publicat

pe

Mihai Mărgineanu
Mihai Mărgineanu │ FOTO: Stefan Sandu / InfoMusic.ro

”Pentru că nu ne plac conservele, vă pregătim o experiență muzicală sută la sută live, fără artificii electronice”, a declarat Mihai Mărgineanu.

Alături de el, vor urca pe scenă actorii din distribuția „Las Fierbinți”, care vor completa spectacolul cu momente unice.

Fanii vor putea fredona alături de artist piese precum „Zarița Zanga”, „Lupănarul din Fânar”, „Dragoste rurală”, dar și unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale - „Mă iubește femeile”, „Femei, femei” și „Gore din Chitila”. De asemenea, toți cei prezenți la eveniment vor putea achiziționa, în exclusivitate, doar pe durata spectacolului, cele două albume semnate de Mihai Mărgineanu, „Zarița” și „Fum de Tavernă”.

Cântăreț, compozitor si actor, Mihai Margineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzică folk și pop rock. Muzica sa este inspirată din folclorul român și dezbate într-o notă plină de umor problemele cotidiene ale romanului clasic.

De-a lungul timpului, Mărgineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Țigan Săracu’” și multe altele.

Comentează

Trending