Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Urmărește-o pe Mariah Carey interpretând "The Distance" la Jimmy Fallon - VIDEO

Mariah Carey a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a discuta despre cât de mult iubește Crăciunul, dar și despre noul ei album, "Caution". Cu acest prilej, artista a interpretat și o piesă de pe disc, intitulată "The Distance".
Mariah Carey la Jimmy Fallon

Mariah Carey la Jimmy Fallon

Mariah Carey a revenit în lumina reflectoarelor și este mai ravisantă ca niciodată. Artista are un album nou, ce o va readuce, cel mai probabil, în fruntea clasamentelor de profil.

Prezentă în emisiunea lui Jimmy Fallon, Mariah a vorbit despre noile sale piese, dar și despre cât de iubită este piesa ei de Crăciun, ”All I Want For Christmas”. Lansată în 1994, melodia se plasează pe prima poziție în topul celor mai descărcate piese de Crăciun de pe iTunes. Piesa a fost compusă chiar de Mariah Carey, la sugestia casei de discuri.

”Ar trebui să faci o piesă de Crăciun (i-au spus cei de la casa de discuri). Și reacția mea a fost: <<Pe bune? Pare cam devreme în cariera mea să fac asta>>. În final am zis da. Iubesc Crăciunul, așa că am zis să încerc”, a povestit Mariah în emisiunea lui Fallon.

Noile piese ale artistei, ”GTFO” și ”With You”, o readuc pe Mariah în elementul ei de confort, melodiile având acel sound clasic, pe care fanii mai vechi îl iubesc.

Pentru emisiunea lui Fallon, Mariah a pregătit o piesă nouă, intitulată “The Distance”. Melodia este compusă de artistă împreună cu Lido - care s-a concentrat pe ”armonii și linie melodică” - și cu Skrillex - care a preluat ”design-ul sound-ului și fuzionarea tuturor părților piesei”.

VIDEO: Mariah Carey - "The Distance" (Live on The Tonight Show Starring Jimmy Fallon)

Albumul ”Caution” , ce include noul single "The Distance", a fost lansat pe 16 noiembrie. Discul include 10 piese cu un sound modern, dar care nu urmează un anume trend.

”Fanii mei vor să mă audă pe mine exprimându-mi emoțiile și vorbindu-le din inimă și cântându-le din inimă. O parte a albumului este mai distractivă și mai accesibilă, iar anumite piese sunt mai profunde în ce privește conținutul liric. E o trecere plăcută dintr-o secțiune în alta”, a declarat artista.

Tracklist ”Caution” - Mariah Carey:

  1. GTFO
  2. With You
  3. Caution
  4. A No No
  5. The Distance (feat. Ty Dolla $ign)
  6. Giving Me Life (feat. Slick Rick & Blood Orange)
  7. One Mo' Gen
  8. 8th Grade
  9. Stay Long Love You (feat. Gunna)
  10. Portrait

Mariah Carey este una dintre cele mai bine vândute artiste din industria muzicală. De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, Mariah a vândut peste 200 de milioane de albume la nivel internațional, având în palmares și 5 premii Grammy, 10 trofee AMA și 14 premii Billboard.

Citește mai multe despre Mariah Carey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sărbătoarea Subcarpați - Program și reguli de acces

Subcarpați păstrează tradiția și invită publicul și anul acesta la un concert aniversar de 1 decembrie. Evenimentul va avea loc...

Închide