Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Loredana și Nicoleta Nucă vor urca pe scenă alături de Pink Martini

Pink Martini revine pe 1 și pe 2 decembrie la Sala Palatului, cu două reprezentații speciale care vor duce publicul într-o aventură de sărbători de iarnă. Loredana și Nicoleta Nucă vor urca pe scenă alături de "mica orchestră de 12 artiști".

Publicat

pe

Loredana și Nicoleta Nucă
Loredana și Nicoleta Nucă │ FOTO: www.facebook.com

Concertele din acest an vor aduce, în premieră pentru România, colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume. De la colinde ucrainiene, franțuzești, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania  și cântece chinezești de anul nou, ori celebrul White Christmas cântat în limba japoneză, toate vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o splendoare muzicală.

Nu sunt uitate nici piesele cu care trupa și-a obișnuit fanii. Ca o surpriză pentru public, Pink Martini va cânta împreună cu Loredana și Nicoleta Nucă piesa Mariei Tănase, "Până când nu te iubeam". Cea din urmă artistă este invitată la concertul din 1 decembrie, iar Loredana va urca pe scenă pe 2 decembrie.

"Pentru mine a fost o bucurie că Pink Martini au preluat ”Până când nu te iubeam”, cântecul Mariei Tănase pe care l-am readus în atenția acestor vremuri odată cu albumul Zaraza, în 2002. În urmă cu câțiva ani, toată echipa Pink Martini a fost la o petrecere cu temă folclorică la care am cântat și acest cântec. Am știut de atunci că s-au îndrăgostit de folclorul românesc. Sunt foarte bucuroasă că au descoperit această muzică și acum și ei duc mai departe în lume spiritul românesc. Vom cânta pentru prima dată împreună <<Până când nu te iubeam>> pe 2 decembrie la Sala Palatului. Să fiți acolo", le transmite Loredana fanilor.

Și Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate tinere artiste de la noi, va cânta alături de China Forbes, Thomas Lauderdale și orchestra Pink Martini.

"Am auzit <<Până când nu te iubeam>> în varianta celor de la Pink Martini acum câțiva ani și mi-am promis ca voi face la un moment dat cover la piesa asta neapărat. Am făcut-o, dar niciodată nu m-aș fi gândit că voi ajunge să am plăcerea și onoarea să o cânt chiar cu ei pe aceeași scenă. Sunt extrem de bucuroasă că pe 1 Decembrie voi cânta alături de ei pe scena Sălii Palatului și sunt sigură că va fi o atmosfera magică!"

Pink Martini iubește România – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat că Bucureștiul este o a doua casă pentru ei - și publicul îi iubește la rândul său pentru impecabilele interpretări vocale și instrumentale și pentru interacțiunea deosebită care transformă orice concert într-o experiență completă pentru spectatori. Spectacolele lor se țin cu casa închisă căci a asculta Pink Martini e ca o călătorie la ceas de seară pe toate meridianele: din piațetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris în Orientul îndepărtat și din Asia misterioasă în orașele pline de vervă ale Americii de Sud.

Înființată în 1994 în Portland, Oregon, orașul natal al lui Lauderdale, ca o trupă ce urma să combată zgomotul și mediocritatea percepută de unii drept muzică , după mai bine de douăzeci de ani, Pink Martini cântă acum pe podiumurile defilărilor de modă, în muzee și la prestigioase festivaluri de film atât melodiile proprii cât și reinterpretări ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii să își aducă la concert pantofii de dans.

RECOMANDARE: Citește recenzia concertului Pink Martini de la Sala Palatului din aprilie 2017

O aventură muzicală în jurul lumii, ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor '40 și '50 și îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă și eclectică – Pink Martini aduce, pe orice scenă pe care cântă, un repertoriu multilingv și un sound ce nu poate fi clasificat dar garantat va ridica publicul în picioare.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 1 decembrie 2018

Pink Martini

Loc
Sala Palatului

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Muzică și film

"Wonka" ajunge în cinema pe 15 decembrie; Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică dublează în limba română

"Wonka", cel mai nou film de aventură, comedie și familie, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografe începând din 15 decembrie. Pelicula îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în trailerul "Wonka"
Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, iarna aceasta îi vedem în filmul "Wonka" pe Timothee Chalamet ("Dune"), Hugh Grant ("Notting Hill"), Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), Calah Lane ("The Day Shall Come") și mulți alții. Filmul va rula atât în variantă subtitrată, cât și dublată în limba română.

Printre cei care le vor da voce personajelor din "Wonka" se numără Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică (fiica Andreei Bănică), Silviu Biriș, Tomi Cristin, Magda Catone, Bogdan Uritescu, Zoltan Butuc, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Tomy Weissbuch, Florina Văleanu, Andrei Cristin, Coca Zibilianu, Florin Ganea Dante, Nicoleta Nucă, Maria Drenea, Ariadna Mihai și Radu Ștefan Bănică.

În regia muzicală semnată de Ariadna Mihai, cu Florian Costea în rolul de dirijor, au cântat: Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică, Silviu Biriș, Tomi Cristin, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Dante, Maria Drenea, Florin Ganea, Oana Berbec, Aniela Hălmagiu, Ariadna Mihai, Mădălina Barbu, Ștefania Chițulescu, Alina Bosovici, Florian Costea, Ionuț Popescu, Cristian Băbuță.

"Wonka" a fost regizat de Simon Farnaby și Paul King  după un scenariu bazat pe o poveste de King, cu personaje create de Roald Dahl. Filmul îl are în prim-plan pe Timothee Chalamet în rolul tânărului ciocolatier Willy Wonka. Acțiunea este centrată asupra poveștii de viață a lui Willy și a întâmplărilor predecesoare faimoasei povești "Charlie și fabrica de ciocolată". El este un tânăr visător, plin de idei, determinat să schimbe lumea, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să încerci dulciurile lui, orice este posibil.

Producția a pregătit un spectacol magic, cu muzică, emoții intense, dar și cu un umor fantastic, perfect pentru întreaga familie. Proiectul irezistibil și inventiv de pe marile ecrane va dezvălui publicului cum Willy a devenit Wonka și provocările care au stat în calea îndeplinirii visului său.

Citește în continuare

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending