Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo și David Guetta vor cânta la MTV EMA 2018

Lineup-ul MTV EMA 2018 a fost completat cu nume noi. Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo și David Guetta vor cânta în cadrul galei organizate în Bilbao, Spania, în seara de 4 noiembrie.

Publicat

pe

Noi nume confirmate la gala MTV EMA 2018
Noi nume confirmate la gala MTV EMA 2018

Ediția MTV EMA 2018 va fi prezentată de Hailee Steinfeld, vedeta din "Bumblebee" și "Spider-Man: Into the Spider-Verse" fiind totodată nominalizată la categoria Best Pop. Chiar dacă are doar 21 de ani, cântăreața hitului "Love Myself" (2015) se poate lăuda cu cariera ei cinematografică, inclusiv cu o nominalizare la Globul de Aur pentru rolul din "The Edge of Seventeen" (2016).

La MTV EMA 2018, Janet Jackson primește premiul Global Icon, distincție acordată în ultimii 10 ani următorilor muzicieni: Paul McCartney, Bon Jovi, Queen, Whitney Houston, Eminem, Ozzy Osbourne, Duran Duran, Green Day și U2.

Pe lângă noile nume confirmate (Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo și David Guetta), pe scenă vor urca Nicki Minaj, Halsey, Rosalía, Panic! at the Disco, Alessia Cara, Marshmello, Bastille, Anne-Marie și Jack & Jack. Starul latino Sofia Reyes va oferi show-ul de pe carpeta roșie și va înmâna unul dintre trofee. La decernări vor participa și modelul Jourdan Dunn, actorul Terry Crews, Lindsay Lohan, Anitta, Debby Ryan, Ashlee Simpson, Evan Ross, precum și de cele două vedete Netflix: Michael Peña și Diego Luna.

MTV EMA 2018 se va desfășura la Centrul de Expoziții din Bilbao duminică, 4 noiembrie de la ora 22:00 (Ora României). Oana Tache va fi singura reprezentată a României din grupul creatorilor de conținut digital la nivel internațional - află mai multe detalii.

Nominalizările MTV EMA 2018

Ariana Grande și Post Malone se află în topul nominalizărilor de anul acesta, fiecare cu câte 5 nominalizări, pentru cele mai importante categorii, cum ar fi Best Artist sau Best Song. Parcurgând lista nominalizarilor, îi mai putem vedea pe Drake, Imagine Dragons, U2, Eminem, dar și artiști aflați la început de carieră, precum Jessie Reyez, cu care Eminem a colaborat pentru albumul recent - „Kamikaze”, Sigrid sau Bishop Briggs, artiste din noua generație originare din Norvegia, respectiv UK.

Trending