Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Limp Bizkit a intrat în studio şi înregistrează un nou album

După ani buni de aşteptare, aproape la fel de mulţi ca după un album TOOL, Limp Bizkit a intrat în studio şi a început să lucreze la un album nou. Acest LP este aşteptat de cel puţin 6 ani, sub numele enigmatic de "Stampede of the Disco Elephants"

Limp Bizkit

Noul disc este succesorul lui "Gold Cobra" din 2011, iar de atunci Limp Bizkit a virat serios înspre rap. A lansat un single în colaborare cu Lil Wayne, "Ready To Go", care sosea în 2013. Informaţiile despre noile piese vin de pe contul de Instagram al chitaristului Wes Borland. Trupa ar fi intrat în studio în această săptămână pentru înregistrări.

Borland trebuia să înceapă să compună şi să înregistreze de săptămâna trecută, dar incendiile din California i-au stricat programul. Noul material discografic a trecut prin multiple piedici, zvonuri şi scăpări. În ultimele luni s-a zvonit că Bring Me the Horizon au fost aleşi să compună o parte din piese. Câteva sample-uri au scăpat din studio pe web cu câţiva ani în urmă, departe de a fi finisate totuşi.

Judecând după postarea lui Borland pe Instagram şi cele câteva riff-uri etalate, ar fi un LP misterios şi întunecat. Dacă totul merge bine, albumul cu numărul 6 din istoria Limp Bizkit va sosi în 2019. În ultima vreme solistul Fred Durst a fost subiect de ştiri, mai degrabă din alte motive decât muzicale. Artistul a regizat recent un film numit "Moose", în care joacă John Travolta.

Personajul pe care îl joacă Travolta este inspirat de o persoană ciudată care l-a urmărit pe Durst o bună perioadă de timp, un stalker. Muzicianul nu este la prima experienţă cinematografică. A mai regizat "The Education of Charlie Banks", cu Jesse Eisenberg şi "The Longshots", cu Ice Cube în distribuţie. În această toamnă Fred Durst a fost atacat pe scenă cu o lovitură de wrestling de un membru al trupei Insane Clown Posse, care s-a făcut de râs, ratând lovitura.

Momentul a devenit comic când Fred Durst a rugat paznicii să nu îi facă prea mult rău.

Citește mai multe despre Fred DurstLimp Bizkit
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește mesajele transmise de BZN, Francesco Napoli și George Baker înaintea spectacolului "Duelul Hiturilor" - VIDEO

Pe 29 noiembrie, la Sala Palatului din București, publicul român va asista la un duel muzical de senzație, în care...

Închide