Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Limp Bizkit a intrat în studio şi înregistrează un nou album

După ani buni de aşteptare, aproape la fel de mulţi ca după un album TOOL, Limp Bizkit a intrat în studio şi a început să lucreze la un album nou. Acest LP este aşteptat de cel puţin 6 ani, sub numele enigmatic de "Stampede of the Disco Elephants"

Publicat

pe

Limp Bizkit

Noul disc este succesorul lui "Gold Cobra" din 2011, iar de atunci Limp Bizkit a virat serios înspre rap. A lansat un single în colaborare cu Lil Wayne, "Ready To Go", care sosea în 2013. Informaţiile despre noile piese vin de pe contul de Instagram al chitaristului Wes Borland. Trupa ar fi intrat în studio în această săptămână pentru înregistrări.

Borland trebuia să înceapă să compună şi să înregistreze de săptămâna trecută, dar incendiile din California i-au stricat programul. Noul material discografic a trecut prin multiple piedici, zvonuri şi scăpări. În ultimele luni s-a zvonit că Bring Me the Horizon au fost aleşi să compună o parte din piese. Câteva sample-uri au scăpat din studio pe web cu câţiva ani în urmă, departe de a fi finisate totuşi.

Judecând după postarea lui Borland pe Instagram şi cele câteva riff-uri etalate, ar fi un LP misterios şi întunecat. Dacă totul merge bine, albumul cu numărul 6 din istoria Limp Bizkit va sosi în 2019. În ultima vreme solistul Fred Durst a fost subiect de ştiri, mai degrabă din alte motive decât muzicale. Artistul a regizat recent un film numit "Moose", în care joacă John Travolta.

Personajul pe care îl joacă Travolta este inspirat de o persoană ciudată care l-a urmărit pe Durst o bună perioadă de timp, un stalker. Muzicianul nu este la prima experienţă cinematografică. A mai regizat "The Education of Charlie Banks", cu Jesse Eisenberg şi "The Longshots", cu Ice Cube în distribuţie. În această toamnă Fred Durst a fost atacat pe scenă cu o lovitură de wrestling de un membru al trupei Insane Clown Posse, care s-a făcut de râs, ratând lovitura.

Momentul a devenit comic când Fred Durst a rugat paznicii să nu îi facă prea mult rău.

Trending