Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Kylie Minogue va avea turneu în Marea Britanie

Kylie Minogue va avea câteva spectacole în UK și se zvonește că ar urca și pe scena faimosului festival Glastonbury în 2019. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Publicat

pe

Kylie Minogue
Kylie Minogue

Artista australiană a lansat în primăvara anului 2018 albumul "Golden". Materialul discografic ce cuprinde 12 piese a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK. Kylie Minogue a înregistrat acest disc în Nashville, piesele pornind de la acorduri de chitară și povești reale desprinse din viața artistei. De curând, aceasta a lansat piesa "Music's Too Sad Without You", o colaborare cu Jack Savoretti.

”Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima și sufletul în realizarea acestui abum și m-am ținut de cuvânt. Am reușit să fac asta, iar procesul a fost provocator, distractiv și mi-a adus multe satisfacții”, detalia Kylie Minogue pe Facebook.

În vara anului 2019, Kylie Minogue va susține mai multe concerte în Marea Britanie, după cum urmează:

  • 20 iunie, 2019 - Hampton Court Palace (London)
  • 21 iunie, 2019 - Hampton Court Palace (London)
  • 23 iunie, 2019 - Blenheim Palace (Woodstock)
  • 2 iulie, 2019 - Eden Project (St Austell)
  • 11 iulie, 2019 - Castlefield Bowl (Manchester)
  • 14 iulie, 2019 - Edinburgh Castle (Edinburgh)

Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 16 noiembrie, de la ora 09:00.

De asemenea, Kylie Minogue ar putea urca și pe scena Glastonbury în 2019. În urmă cu 14 ani, artista a trebuit să se retragă de la festival cu doar o lună înainte, deoarece fusese diagnosticată cu cancer la sân.

Trending