Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Kylie Minogue va avea turneu în Marea Britanie

Kylie Minogue va avea câteva spectacole în UK și se zvonește că ar urca și pe scena faimosului festival Glastonbury în 2019. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Kylie Minogue

Kylie Minogue

Artista australiană a lansat în primăvara anului 2018 albumul "Golden". Materialul discografic ce cuprinde 12 piese a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK. Kylie Minogue a înregistrat acest disc în Nashville, piesele pornind de la acorduri de chitară și povești reale desprinse din viața artistei. De curând, aceasta a lansat piesa "Music's Too Sad Without You", o colaborare cu Jack Savoretti.

”Le-am promis fanilor mei că îmi voi pune inima și sufletul în realizarea acestui abum și m-am ținut de cuvânt. Am reușit să fac asta, iar procesul a fost provocator, distractiv și mi-a adus multe satisfacții”, detalia Kylie Minogue pe Facebook.

În vara anului 2019, Kylie Minogue va susține mai multe concerte în Marea Britanie, după cum urmează:

  • 20 iunie, 2019 - Hampton Court Palace (London)
  • 21 iunie, 2019 - Hampton Court Palace (London)
  • 23 iunie, 2019 - Blenheim Palace (Woodstock)
  • 2 iulie, 2019 - Eden Project (St Austell)
  • 11 iulie, 2019 - Castlefield Bowl (Manchester)
  • 14 iulie, 2019 - Edinburgh Castle (Edinburgh)

Biletele vor fi puse în vânzare pe data de 16 noiembrie, de la ora 09:00.

De asemenea, Kylie Minogue ar putea urca și pe scena Glastonbury în 2019. În urmă cu 14 ani, artista a trebuit să se retragă de la festival cu doar o lună înainte, deoarece fusese diagnosticată cu cancer la sân.

Citește mai multe despre Kylie Minogue
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa a cântat piesa "Homesick" alături de Pablo Alborán - VIDEO

Dua Lipa și Pablo Alboran au cântat piesa ”Homesick” la cea de-a 13-a ediție a galei LOS40 Music Awards. Evenimentul...

Închide