Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Kelly Rowland revine în formula solo cu melodia "Kelly" - AUDIO

Kelly Rowland, una dintre vocile definitorii din R&B-ul de început de mileniu a revenit cu un nou single, intitulat "Kelly". Este o piesă ritmată, care aminteşte puţin de colaborările artistei cu R Kelly şi rapperul Nelly.
Single Kelly Rowland Kelly

Single Kelly Rowland Kelly (foto: Kelly Rowland)

"Kelly" este prima piesă solo a artistei de la albumul din 2013 "Talk a Good Game". Instrumentalul are basul clasic de hip-hop şi R&B, punctat cu un sintetizator asimetric în repetiţia sa. Kelly Rowland cântă despre auto afirmare şi putere feminină. Artista s-a implicat recent şi în alte domenii decât cel muzical, lansând propria linie de ochelari de soare, Smoke x Mirrors.

Muziciana a apărut recent pe single-ul lui Busta Rhymes, "Get It", împreună cu Missy Elliott. Unul dintre momentele de senzaţie din industria muzicală în 2018 a fost reuniunea Destiny's Child de la Coachella. Evenimentul le-a adus împreună pe Kelly Rowland, Michelle Williams şi Beyonce pentru a cânta 3 piese: "Lose My Breath", "Say My Name" şi "Soldier".

Kelly a oferit noul single fanilor drept cadou de Thanksgiving. Artista cântă despre viaţa sa luxoasă, despre puterea sa de seducţie şi despre puterea de a fi femeie în 2018. Nu ezită să amintească fanilor că are "piciorul pe gâtul rivalilor", ceva ce Nicki Minaj ar arunca într-un vers. "Kelly" nu e pentru oameni modeşti sau umili, ci pentru cei exhibaţi şi care se simt încrezători.

Kelly Rowland colabora cu R. Kelly în 2013 pe piesa "All the Way" şi cucerea topurile cu melodia "Representin" în 2012, cu Ludacris. Fostă membră Destiny's Child, cântăreaţa de 37 de ani este şi personalitate TV. Este gazda emisiunii "Chasing Destiny" şi antrenor vocal la The Voice Australia din 2017. Rowland a avut o carieră solo strălucită, vânzând peste 30 de milioane de discuri.

Cu Destiny's Child a vândut 60 de milioane de discuri. Are la activ 4 premii Grammy, un premiu Billboard şi două premii Soul Train. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, ca membru Destiny's Child.

Citește mai multe despre Kelly Rowland
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Prima seară a knockout-urilor de la Vocea României 2018 - VIDEO

Prima ediție de knockout a emisiunii Vocea României a avut loc pe 23 noiembrie 2018. Află rezumatul serii și ce...

Închide