Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Kelly Rowland revine în formula solo cu melodia "Kelly" - AUDIO

Kelly Rowland, una dintre vocile definitorii din R&B-ul de început de mileniu a revenit cu un nou single, intitulat "Kelly". Este o piesă ritmată, care aminteşte puţin de colaborările artistei cu R Kelly şi rapperul Nelly.

Publicat

pe

Single Kelly Rowland Kelly
Single Kelly Rowland Kelly │ FOTO: Kelly Rowland

"Kelly" este prima piesă solo a artistei de la albumul din 2013 "Talk a Good Game". Instrumentalul are basul clasic de hip-hop şi R&B, punctat cu un sintetizator asimetric în repetiţia sa. Kelly Rowland cântă despre auto afirmare şi putere feminină. Artista s-a implicat recent şi în alte domenii decât cel muzical, lansând propria linie de ochelari de soare, Smoke x Mirrors.

Muziciana a apărut recent pe single-ul lui Busta Rhymes, "Get It", împreună cu Missy Elliott. Unul dintre momentele de senzaţie din industria muzicală în 2018 a fost reuniunea Destiny's Child de la Coachella. Evenimentul le-a adus împreună pe Kelly Rowland, Michelle Williams şi Beyonce pentru a cânta 3 piese: "Lose My Breath", "Say My Name" şi "Soldier".

Kelly a oferit noul single fanilor drept cadou de Thanksgiving. Artista cântă despre viaţa sa luxoasă, despre puterea sa de seducţie şi despre puterea de a fi femeie în 2018. Nu ezită să amintească fanilor că are "piciorul pe gâtul rivalilor", ceva ce Nicki Minaj ar arunca într-un vers. "Kelly" nu e pentru oameni modeşti sau umili, ci pentru cei exhibaţi şi care se simt încrezători.

Kelly Rowland colabora cu R. Kelly în 2013 pe piesa "All the Way" şi cucerea topurile cu melodia "Representin" în 2012, cu Ludacris. Fostă membră Destiny's Child, cântăreaţa de 37 de ani este şi personalitate TV. Este gazda emisiunii "Chasing Destiny" şi antrenor vocal la The Voice Australia din 2017. Rowland a avut o carieră solo strălucită, vânzând peste 30 de milioane de discuri.

Cu Destiny's Child a vândut 60 de milioane de discuri. Are la activ 4 premii Grammy, un premiu Billboard şi două premii Soul Train. A primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, ca membru Destiny's Child.

Trending