Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Kalinka, piesa trupei Morandi, a fost apreciată în peste 20 de țări

Cu sute de mii de ascultări pe platformele digitale și peste 20.000.000 de vizualizări pe YouTube, piesa "Kalinka" este deja un hit internațional regăsit în topurile și în playlisturile de radio și televiziuni muzicale din peste 20 de țări.
Morandi - Kalinka

Morandi - Kalinka

România, Turcia, Rusia, Maroc, Croația, Germania, Ungaria, Israel, Polonia, Grecia, Bulgaria, Belarus, Ucraina, Kazakhstan, Belarus, Austria, Cipru, Ecuador, Estonia, Moldova, Sri Lanka și Emiratele Arabe Unite sunt țările în care piesă “Kalinka” este una dintre cele mai căutate melodii, datorită play-urilor de pe platformele digitale, radio, din magazine, cluburi, cafenele etc. Numărul total al căutărilor, care au adus piesă pe primele locuri pe Shazam, este de 300.000, iar cifrele impresionante continuă și în topurile Apple Music, iTunes, Spotify.

Marius Moga și Randi le-au mulțumit fanilor din toată lumea printr-un video postat pe pagină oficială de Facebook Morandi. Cei doi artiști lucrează acum la următoarele single-uri Morandi și pregătesc lansarea unui nou album.

“Kalinka” este produsă de Randi, Marius Moga și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production și DeMoga Music. Refrenul reprezintă o bucată din celebra piesă “Kalinka”, compusă în 1860 de scriitorul și compozitorul rus Ivan Larionov.

Morandi se numără printre primele proiecte muzicale românești care au cucerit piața internațională. În 2004 se lansa primul single, “Love Me”. La acel moment, fanii români ai piesei credeau că Morandi este o trupă străină. Au urmat mai multe single-uri și 3 albume de succes care au cucerit radiourile și cluburile din peste 16 țări, sute de concerte, nenumărate premii naționale și internaționale și turnee de promovare.

Morandi a devenit cea mai bine vândută trupa din Rusia și una dintre cele mai de succes trupe din Europa de Est. Hit-ul Morandi, “Angels”, a fost declarat ca fiind cea mai descărcată piesă din toate timpurile în Rusia și Ucraina și a adunat doar în Rusia peste 500 de mii de difuzări pe 122 de posturi de radio. Majoritatea pieselor Morandi au ocupat locul 1 în topurile din România, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Ucraina și au fost difuzate în heavy-rotation în Egipt, Kazakhstan, Azerbaijan, Spania, Turcia, Italia, Grecia etc.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Morandi
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
100 de fani se pot întâlni față în față cu David Duchovny, actorul din X-Files

David Duchovny, actorul cunoscut pentru rolurile din "X-Files" şi "Californication", va concerta anul viitor pentru prima oară în România. Pe...

Închide