Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Ioana Ignat și Tudor Monroe au lansat piesa "Lacrima" - AUDIO

Ioana Ignat a colaborat cu tânărul producător, compozitor și chitarist Tudor Monroe pentru piesa ”Lacrima”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Cornel Ursache.
Ioana Ignat - ”Lacrima”

Ioana Ignat - ”Lacrima”

Urmărește-ne pe

“"Lacrima" este tabloul sufletului desenat pe pânza emoțiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile înseamnă durere, fericire, dezamăgire, dor, neputință, disperare… iar pe scurt, eliberare a emoțiilor și sentimentelor. Sper ca această piesă să vină ca o eliberare a tuturor celor care nu au găsit încă puterea să își exprime sentimentele", a declarat Ioana Ignat.

Tudor Monroe este un tânăr producător, compozitor și chitarist. De-a lungul timpului, acesta a luat parte la mai multe proiecte muzicale și producții, iar aceasta este prima lui piesă în colaborare ca artist.

Ioana Ignat este una dintre cele mai populare artiste din industria muzicală romanească. La nici un an de la lansare, ea a ajuns în topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017.

Printre piesele de succes ale artistei se numără “Nu mă uita”, care a adunat peste 52 de milioane de vizualizări pe YouTube, ”Nu mai e“, și recenta piesă ”În palma ta”, cu Edward Sanda.

Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa ”Vivere”, cu Dorian Popa pentru ”Când lumea e rea” și cu What’s UP pentru ”Așa-mi vine”, piese ale căror videoclipuri s-au bucurat de multe vizualizări pe YouTube.

Pe lângă timbrul vocal recognoscibil, Ioana Ignat este și o talentată compozitoare, majoritatea pieselor lansate purtându-i semnătura. De asemenea, artista a fost desemnată “Debutul anului”, în cadrul premiilor muzicale Radio România, ediția a XVI-a.

AUDIO: Ioana Ignat și Tudor Monroe - "Lacrima"

Citește mai multe despre Ioana Ignat
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE