Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Ioana Ignat și Tudor Monroe au lansat piesa "Lacrima" - AUDIO

Ioana Ignat a colaborat cu tânărul producător, compozitor și chitarist Tudor Monroe pentru piesa ”Lacrima”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Cornel Ursache.
Ioana Ignat - ”Lacrima”

Ioana Ignat - ”Lacrima”

“"Lacrima" este tabloul sufletului desenat pe pânza emoțiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile înseamnă durere, fericire, dezamăgire, dor, neputință, disperare… iar pe scurt, eliberare a emoțiilor și sentimentelor. Sper ca această piesă să vină ca o eliberare a tuturor celor care nu au găsit încă puterea să își exprime sentimentele", a declarat Ioana Ignat.

Tudor Monroe este un tânăr producător, compozitor și chitarist. De-a lungul timpului, acesta a luat parte la mai multe proiecte muzicale și producții, iar aceasta este prima lui piesă în colaborare ca artist.

Ioana Ignat este una dintre cele mai populare artiste din industria muzicală romanească. La nici un an de la lansare, ea a ajuns în topurile muzicale cu piesa “Doar pe a ta” (alături de Edward Sanda), care s-a poziționat pe primele locuri în chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de săptămâni în anul 2017.

Printre piesele de succes ale artistei se numără “Nu mă uita”, care a adunat peste 52 de milioane de vizualizări pe YouTube, ”Nu mai e“, și recenta piesă ”În palma ta”, cu Edward Sanda.

Ioana a colaborat cu proiectul Havana pentru piesa ”Vivere”, cu Dorian Popa pentru ”Când lumea e rea” și cu What’s UP pentru ”Așa-mi vine”, piese ale căror videoclipuri s-au bucurat de multe vizualizări pe YouTube.

Pe lângă timbrul vocal recognoscibil, Ioana Ignat este și o talentată compozitoare, majoritatea pieselor lansate purtându-i semnătura. De asemenea, artista a fost desemnată “Debutul anului”, în cadrul premiilor muzicale Radio România, ediția a XVI-a.

AUDIO: Ioana Ignat și Tudor Monroe - "Lacrima"

Citește mai multe despre Ioana Ignat
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Au început înscrierile pentru Selecția Națională Eurovision 2019 - Află noutățile ediției

Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2019 a intrat în prima etapă, a înscrierilor. Ediția de anul viitor este organizată sub...

Închide