Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Încep preselecțiile pentru show-ul "Cântă acum cu mine"

"Cântă acum cu mine" este un show de muzică și entertainment cu 100 de jurați, care se va difuza pe ProTV. Mai multe detalii despre modalitățile de înscriere puteți afla din articol.

"Cântă acum cu mine" ("All together now") este un format TV internațional în care fiecare concurent care intră pe scenă trebuie să facă tot posibilul ca prin vocea sa să-i convingă pe cei 100 de experți să cânte alături de el. Vocile care se alătură momentului reprezintă scorul fiecăruia, iar cel care obține cel mai bun scor ajunge direct în marea finală și poate câștiga marele premiu de 50.000 de euro. Emisiunea va fi prezentată de Cabral.

”Întotdeauna mi s-a părut că atunci când vine vorba de spectacol, nu ajunge să ai doar un talent. Ci trebuie să fii tare 360 de grade. De aceea cred că nebunia asta care se numește <Cântă acum cu mine> va cere de la competitori ce nu s-a cerut până acum: show complet. De la voce și abilități tehnice, până la prezență pe scenă, dans și puterea de a ridica oamenii de pe scaune. Pentru că de data asta nu vom avea un juriu format din 3 sau 4 specialiști... ci cel mai dificil juriu din lume: 100 de oameni! Concurenții vor trebui să convingă 100 de oameni să se ridice, să cânte și să danseze împreună cu ei. Dacă vor reuși... înseamnă că și cei de-acasă vor cânta și vor dansa deopotrivă”,  a declarat Cabral.

La preselecții pot participa artiști solo sau trupe, amatori sau profesioniști, iubitori de pop, rock, disco, muzică clasică sau orice alt gen. Cel mai important este ca prin voce și prezență scenică, concurentul să reușească să îi facă pe cei 100 de specialiști să cânte alături de el.

Cei care doresc să se înscrie pot suna la numărul de telefon 0752.142.683 sau pot merge direct la preselecțiile "Cântă acum cu mine", care vor avea loc sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 10:00, la Hotel IBIS Gara de Nord.

 

 

 

 

 

Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Astrid S lansează varianta acustică a piesei "Emotion"

Astrid S lansează varianta acustică a single-ului „Emotion”, o piesă emoționantă, de un dramatism copleșitor, susținută prin acorduri de pian...

Închide