Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Înaintea turneului de adio, KISS cântă "Love Gun" la Tonight Show - VIDEO

Kiss a zguduit scena în emisiunea lui Jimmy Fallon cu o interpretare în forță a piesei "Love Gun". Trupa va pleca într-un turneu de adio anul viitor.
Kiss la Jimmy Fallon

Kiss la Jimmy Fallon

În stilul ce îi caracterizează, membrii trupei Kiss au schimbat complet energia sălii în care se desfășoară populara emisiune de divertisment The Tonight Show. Spectatorii lui Jimmy Fallon au devenit preț de câteva minute fani ai muzicii heavy și glam metal, savurând fiecare grimasă, riff și efect pirotehnic.

Trupa a interpretat, de altfel, și o piesă extrem de cunoscută din repertoriul lor, "Love Gun", melodie ce le-a denumit cel de-al șaselea album de studio, vândut în peste un milion de exemplare doar în SUA.

Kiss a venit în emisiunea lui Fallon și pentru a discuta despre turneul lor de adio - End of the Road World Tour. Acesta este programat să demareze anul viitor, pe 31 ianuarie, ultimul show urmând să aibă loc pe 3 decembrie 2019, în Auckland, Noua Zeelandă.

VIDEO: KISS - "Love Gun" (Live la The Tonight Show)

Recent, Gene Simmons și-a exprimat frustrarea cu privire la modul în care funcționează industria muzicală în prezent. Din perspectiva cofondatorului Kiss, lucrurile merg prost pentru că fanii nu vor să plătească pentru muzica pe care o ascultă, deducând astfel că ei sunt răufăcătorii.

"S-a terminat. Cutia Pandorei a fost deschisă. Și mi se rupe inima pentru că trupele noi n-au nicio șansă. E mult talent acolo. Nu vor avea nicio șansă”, a declarat Simmons în cadrul unui Q&A.

Legendarul rocker și-a continuat pledoaria privind lipsa de entuziasm a fanilor, explicând cum industria s-a dus în cap.

”O trupă mare a momentului este Foo Fighters. Sunt pe piață de peste 20 de ani. <<Ei bine, asta e o trupă nouă>>. Nu, nu e. Sunt mai bătrâni decât bunica. Vor mai fi pe aici mult timp, dar și-au început activitatea înainte să se prăbușească casele de discuri. De atunci, n-a mai apărut nicio trupă care să poată vinde bilete.

Și asta pentru că fanii sunt răufăcătorii. Pentru că ei sunt cei care nu plătesc pentru a avea muzică.”

Citește mai multe despre KISS
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ella Mai - artista care aduce înapoi magia hiturilor R&B din anii ‘90

Britanica Ella Mai a cucerit internetul cu piesa "Boo’d Up"și abia a lansat primul ei material discografic. Vă invităm să...

Închide