Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Imagine Dragons lansează melodia de protest "Machine" - AUDIO

Imagine Dragons a sărbătorit Halloween-ul lansând un imn de protest, numit "Machine". Noua piesă este foarte ritmată şi este al treilea single de pe viitorul album, "Origins". Vă invităm să ascultaţi acest track catchy în cadrul articolului.
Coperta single Imagine Dragons Machine

Coperta single Imagine Dragons Machine (foto: Imagine Dragons)

Cu uşoare vibe-uri de Fall Out Boy şi cu un pozitivism de reclamă la sucuri acidulate, "Machine" invocă locuri comune din limbajul tinerilor. Trimite un mesaj puternic pentru neglijaţii sorţii, cei care se simt năpăstuiţi, uitaţi şi oprimaţi. "Maşina" este societatea actuală, care te zdrobeşte, macină şi nu îţi dă şanse. Piesa surprinde prin faptul că etalează şi un solo de chitară a la Muse spre final.

În mod inedit dacă solistul Dan Reynolds a tot cântat contra "maşinii" o bună parte din single, spre final se declară a fi chiar el "Maşina". A se deduce că omul a cucerit sistemul şi vrea acum să îi ia locul. Până acum am putut asculta de pe noul LP Imagine Dragons piesele "Natural" şi "Zero". Prima primea un videoclip thriller şi horror, cu o atmosferă sumbră.

"Zero" a primit atât un clip cu versuri, cât şi un videoclip haios cu scene din filmul de animaţie "Ralph Breaks the Internet". Melodia avea să ajungă de altfel pe coloana sonoră a producţiei Disney. Dacă priviţi cu atenţie coperta noului single veţi observa un soi de tribut pentru celebrul album Pink Floyd "Division Bell" din 1994. Viitorul disc Imagine Dragons, "Origins" soseşte pe 9 noiembrie, fiind un release îngemănat cu precedentul LP "Evolve".

Pentru această creaţie Imagine Dragons a colaborat cu producătorii Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) şi John Hill (Florence + The Machine). Rezultatul este o combinaţie dintre rock, rap, pop şi chiar folk. "Origins" vine la doar 16 luni după "Evolve", care a primit discul de aur în Marea Britanie şi dublu disc de platină în SUA.

A fost nominalizat la Grammy pentru "Cel mai bun album pop vocal". Single-ul "Thunder" a adus la rândul său o nominalizare la Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie de grup/duo pop".

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande lansează piesa "Thank U, Next", despre foştii iubiţi - AUDIO

Ariana Grande a lansat o nouă melodie despre foştii săi iubiţi, pe numele de "Thank U, Next". Piesa a debutat...

Închide