Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Status Quo - In The Army Now!
INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019

Imagine Dragons lansează melodia de protest "Machine" - AUDIO

Imagine Dragons a sărbătorit Halloween-ul lansând un imn de protest, numit "Machine". Noua piesă este foarte ritmată şi este al treilea single de pe viitorul album, "Origins". Vă invităm să ascultaţi acest track catchy în cadrul articolului.
Coperta single Imagine Dragons Machine

Coperta single Imagine Dragons Machine (foto: Imagine Dragons)

Cu uşoare vibe-uri de Fall Out Boy şi cu un pozitivism de reclamă la sucuri acidulate, "Machine" invocă locuri comune din limbajul tinerilor. Trimite un mesaj puternic pentru neglijaţii sorţii, cei care se simt năpăstuiţi, uitaţi şi oprimaţi. "Maşina" este societatea actuală, care te zdrobeşte, macină şi nu îţi dă şanse. Piesa surprinde prin faptul că etalează şi un solo de chitară a la Muse spre final.

În mod inedit dacă solistul Dan Reynolds a tot cântat contra "maşinii" o bună parte din single, spre final se declară a fi chiar el "Maşina". A se deduce că omul a cucerit sistemul şi vrea acum să îi ia locul. Până acum am putut asculta de pe noul LP Imagine Dragons piesele "Natural" şi "Zero". Prima primea un videoclip thriller şi horror, cu o atmosferă sumbră.

"Zero" a primit atât un clip cu versuri, cât şi un videoclip haios cu scene din filmul de animaţie "Ralph Breaks the Internet". Melodia avea să ajungă de altfel pe coloana sonoră a producţiei Disney. Dacă priviţi cu atenţie coperta noului single veţi observa un soi de tribut pentru celebrul album Pink Floyd "Division Bell" din 1994. Viitorul disc Imagine Dragons, "Origins" soseşte pe 9 noiembrie, fiind un release îngemănat cu precedentul LP "Evolve".

Pentru această creaţie Imagine Dragons a colaborat cu producătorii Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) şi John Hill (Florence + The Machine). Rezultatul este o combinaţie dintre rock, rap, pop şi chiar folk. "Origins" vine la doar 16 luni după "Evolve", care a primit discul de aur în Marea Britanie şi dublu disc de platină în SUA.

A fost nominalizat la Grammy pentru "Cel mai bun album pop vocal". Single-ul "Thunder" a adus la rândul său o nominalizare la Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie de grup/duo pop".

Citește mai multe despre Imagine Dragons
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ariana Grande lansează piesa "Thank U, Next", despre foştii iubiţi - AUDIO

Ariana Grande a lansat o nouă melodie despre foştii săi iubiţi, pe numele de "Thank U, Next". Piesa a debutat...

Închide