Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Guz lansează piesa "Inimă de piatră" (Audio)

Guz a lansat “Inimă de piatră”, piesa care dă titlul albumului pe care o să îl lanseze foarte curând. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Piesa lui Guz are un ritm dansant ce transmite o atmosferă optimistă, dar mesajul se află la polul opus.

Artistul cântă într-un mod pozitiv despre faptul că își doreste o inimă de piatră, cu care să treacă mai ușor peste dificultățile iubirii. Situație cu care empatizăm cu toții la un moment dat - fie că am trecut recent printr-o despărțire, fie că ne-am obișnuit cu acel confort al singurătații.

Piesa "Inimă de piatră" este extrasă de pe albumul eponim, cel de-al doilea din cariera artisului, care va fi lansat pe 25.11.2018 în toate magazinele digitale.

Tracklist album: 

  1. Doar un lucru divulg
  2. Dans nebun
  3. Love story
  4. Nu mă uza
  5. Inimă de piatră
  6. Strig
  7. Prea fin, prea dulce (feat. Irina Rimes)
  8. Tânără Mamă
  9. Copoo
  10. Motănaș

Dacă la începutul anului artistul lansa melodia "Prefer", care avea să îi aducă succesul, ulterior acesta a cucerit publicul cu piese precum "Iubesc maniacal", "Doi" sau "Strig".

În prezent, Guz este un artist Republic Music Group. Și-a început cariera în Republica Moldova la începutul anului 2005 și a devenit popular în România odată cu piesa “Prefer”. De asemenea, artistul a avut mai multe colaborări cu La Familia, la piese precum "Codul Bunelor Maniere", "În Realitate", "Trenul Vieții".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Guz
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Disturbed concertează pentru prima oară în România în iunie 2019 - PREȚURI BILETE

Disturbed va susține anul viitor primul concert în Romania. Pe 27 iunie 2019, trupa americană va cânta la Arenele Romane...

Închide