Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Godsmack susține încă un concert la București în aprilie 2019

Datorită cererii mari de bilete pentru concertul Godsmack de pe 31 martie, organizatorii au programat încă un show la București. Godsmack va concerta anul viitor și pe 1 aprilie, evenimentul urmând să aibă loc în aceeași locație, la Arenele Romane.

Publicat

pe

Godsmack
Godsmack │ FOTO: Paris Visone Photography

Godsmack este una dintre cele mai proeminente trupe de heavy și alternative metal. Fondată în 1995, formația compusă din Sully Erna, Tony Rombola, Robbie Merrill și Shannon Larkin a lansat în cei 19 ani de activitate 6 albume de studio, dintre care 3 ("Faceless", "IV" și "The Oracle") s-au clasat pe prima poziție în topul Billboard 200. Cu peste 20 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Godsmack deține, de asemenea, recordul pentru cele mai multe single-uri în Top 10 ale unei trupe rock, totalizând 20 de astfel de piese.

Potrivit declarațiilor făcute de Erna, Larkin și Rombola, principalele influențe încorporate în sound-ul muzicii Godsmack vin de la Aerosmith, Alice in Chains, Black Sabbath, Led Zeppelin, Metallica, Pantera și Rush. Pe partea vocală, Sully Erna a fost comparat de criticii muzicali cu James Hetfield.

RECOMANDARE: Citește recenzia concertului Godsmack din 2015 și vezi galeria de poze.

Încă de la înființare, Godsmack a fost în turneul Ozzfest de mai multe ori, a cântat la cele mai mari festivaluri internaționale și a umplut arene în jurul lumii. În cinstea trupei, după succesul celui de-al șaselea album "1000hp", orașul Boston sărbătorește "Ziua Godsmack" pe 6 August, prin decretul primarului Marty Walsh.

Cel de-al șaptelea album al trupei a fost lansat anul acesta, pe 27 aprilie, și se numește "When Legends Rise". Materialul a fost descris de solistul Sully Erna prin sintagma ”un nou capitol” în discografia trupei, acesta apreciind că LP-ul se detașează de clasicul sound Godsmack. Primul single extras e pe disc a fost "Bulletproof" și beneficiază de un videoclip de tip scurtmetraj.

Bilete concert Godsmack la Arenele Romane

  • Acces General (earlybird) - 145 lei + taxe (10 lei) - vor ajunge 180 lei la intrare
  • Golden Circle (earlybird) - 180 lei + taxe (10 lei) - vor ajunge 220 lei la intrare

Se pun în vânzare doar 1800 de bilete, iar la Golden Circle sunt doar 400 de locuri. Concertul are loc în cort încălzit.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 31 martie 2019

Godsmack

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending