Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ghost pregăteşte un album nou pentru anul 2019 şi un film-concert

Deşi a lansat un album în acest an, trupa Ghost a început să ofere indicii cu privire la lansarea unui nou EP, poate chiar LP în 2019. Grupul condus de Tobias Forge va lansa şi un film-concert în perioada următoare.

Publicat

pe

Videoclip Ghost Dance Macabre
Videoclip Ghost Dance Macabre │ FOTO: Ghost www.facebook.com

Trupa preferată a lui James Hetfield are 4 release-uri discografice până acum. Ultimul este "Prequelle", lansat cu câteva luni în urmă şi generând hituri precum "Rats" sau "Dance Macabre". Această din urmă piesă a primit un videoclip în care vedeam o sumedenie de celebrităţi din muzică, de la Hollywood şi din wrestling dând din cap pe muzica Ghost. Inclusiv Kirk Hammett de la Metallica apărea în clip.

Creierul trupei, Tobias Forge, sau cum este cunoscut ca personaj Cardinal Copia a apărut recent la postul de radio ROCK 100.5. Acolo a oferit detalii despre viitorul release şi şi-a exprimat dorinţa de a înregistra un album live şi vizual cu trupa. Materialul lansat la anul nu va fi un EP cu coveruri cum am văzut înainte de "Prequelle", ci un disc special, cu piese deja înregistrate.

Având în vedere cât de apreciat a fost remixul disco de la "Dance Macabre", posibil să vedem formaţia suedeză abordând acest gen. Luna noiembrie aduce o sumedenie de concerte Ghost în Statele Unite, în vreme ce în 2019 trupa va pleca împreună cu Metallica într-un turneu european, cântând în deschiderea sa.

Ghost este o trupă rock suedeză, formată de Tobias Forge în Linkoping în anul 2006. Lansa primul demo de abia în 2010, iar primul album, "Opus Eponymous" venea imediat după. A fost nominalizat la premiile Grammy din Suedia (Grammis). Al doilea LP, "Infestissumam" a debutat în 2013 şi a câştigat Grammy-urile nordice. Recunoaşterea internaţională a venit în 2015-2016, odată cu albumul "Meliora".

Acesta a urcat până pe locul 8 în topurile din State, iar piesa "Cirice" le-a adus celor de la Ghost premiul Grammy pentru "Cea mai bună reprezentaţie metal". Ghost este genul de act muzical care se bazează pe o poveste, efecte teatrale şi măşti pentru a crea personaje pentru muzicieni. Tobias Forge a fost pe rând o serie de "papi" (I, II, III şi Nihil) şi acum a devenit Cardinal Copia.

Proteze, costume, lentile de contacte şi măşti fără gură şi cu efect metalizat sunt comune pentru lookul acestor muzicieni. Ghost va cânta în deschiderea concertului Metallica din România în vara anului viitor.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 14 august 2019

Metallica

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending