Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Florence And The Machine susține primul concert în România ca headliner la Electric Castle 2019

Florence And The Machine va susține anul viitor primul concert în România. Trupa britanică va fi headliner al festivalului Electric Castle, ce va avea loc în perioada 17 - 21 iulie 2019, pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj.

Publicat

pe

Florence And The Machine
Florence And The Machine │ FOTO: www.facebook.com

30 Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, While She Sleeps, The Vaccines, Boys Noize, Chinese Man, Sofi Tukker sunt alte nume confirmate la cea de-a șaptea ediție a festivalului de la Bonțida.

Florence and The Machine este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalității fascinante a solistei, compozitoarei și fondatoarei Florence Welch.

Primul album al formației, ”Lungs”, a fost lansat în 2009. Discul a staționat vreme de cinci săptămâni pe poziția a doua în topul UK Albums, șase luni mai târziu urcând pe prima poziție. Albumul a primit un Brit Award pentru Best British Album și șase nominalizări la Grammy, inclusiv pentru Best New Artist și Best Pop Vocal Album. Pe acest material s-au regăsit hituri precum "Dog Days Are Over" și "You've Got the Love".

A urmat albumul ”Ceremonials”, ce a urcat direct pe prima poziție în topul discurilor din UK, cel de-al 3-lea album, ”How Big, How Blue, How Beautiful”, debutând pe prima poziție atât în Marea Britanie, cât și în US Billboard 200.

Cel mai recent disc, ”High as Hope, a fost lansat în iunie 2018. Întregul album este un amestec de contradicții, născut, după cum spune și Florence, „din bucurie și furie”, un amestec destinat relevării unei noi direcții muzicale și spirituale. Reunind piese precum ”Sky Full of Song”, ”Hunger” și ”Big God”, albumul ”High As Hope” se numără cu certitudine printre cele mai frumoase materiale discografice ale anului 2018.

O parte din piesele de pe acest ultim material se vor auzi cu siguranță și la Electric Castle, în setlist urmând a fi incluse și melodii mai vechi, îndrăgite de public.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului Electric Castle va avea loc între 17 și 21 iulie 2019, pe domeniul Castelului Banffy de lângă Cluj.

Bilete la Electric Castle 2019:

  • Pentru ediția din 2019, biletele se vând în trei etape de presale: Early Bird, Winter Sale și Spring Sale.
  • În prezent, se desfășoară campania de iarnă, prețul unui abonament fiind de 399 lei, până în 20 decembrie.
  • Între aceste perioade, bilete se vor achiziționa la prețul întreg de 549 lei.

Electric Castle este primul festival din România care a mutat muzica electronică și suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel. Încă de la prima ediție, din 2013, festivalul a fost nominalizat în fiecare an în finala European Festival Awards la categoria “Cel mai bun festival de mărime medie”, alături de nume cu tradiție în Europa.

Comentează

Trending