Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Emoțiile unui "Vals" în confruntările de la Vocea României 2018 - VIDEO

Cel de-al doilea episod al confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 2 noiembrie și a fost încărcat de dueluri emoționante. Echipa Irinei Rimes s-a numărat printre cele care au creat un astfel de moment, cu Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu.
Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu în duel la Vocea României 2018

Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu în duel la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Irina Rimes a vorbit îndelung despre importanța emoțiilor în interpretarea unei piese. Această idee s-a regăsit și în pledoariile sale din etapa audițiilor pe nevăzute. Artista s-a gândit la un duel care să ajungă la sufletele oamenilor și i-a avut ca protagoniști pe Eduard Malaeru și Gabriela Munteanu.

Cei doi au avut de pregătit piesa lui Smiley, "Vals". Irina a considerat că este o melodie ce li se potrivește amândurora. A dorit să vadă cum evoluează cei doi concurenți pentru care a apăsat butonul în etapa anterioară a emisiunii.

Și pentru Gabriela și Eduard, pregătirea pentru duel a avut mai multe direcții. Pe de o parte, a fost vorba de crearea unui moment memorabil, iar pe de altă parte, de puterea celor doi de a se autodepăși și de a trece peste emoții.

Prima care a luat cuvântul, după ce momentul muzical al celor doi a luat sfârșit, a fost Irina. Artista a fost atât de emoționată încât și-a uitat discursul pregătit. A putut spune, însă, că energia caldă transmisă de concurenții săi a ajuns la toată lumea.

Smiley s-a bucurat că a auzit această piesă. El a și invitat-o la vals pe Irina în timpul interpretării. Totuși, artistul nu a putut să nu observe dezamăgire pe fața lui Eduard.

"Deși pare foarte simplă piesa asta, nu e chiar atât de simplă. Dar e o piesă frumoasă și mă bucur c-am avut ocazia s-o aud în interpretarea voastră, la Vocea României. Nu te îndoi de ceea ce faci", i-a mai spus Smiley concurentului, sfătuindu-l să aibă mai multe încredere în sine.

"Am ajuns la Vocea României să nu mai am loc să vorbesc", a glumit Tudor Chirilă.

Ca să mai salveze din timpul emisiunii, cum însuși a precizat, antrenorul s-a rezumat doar la a-i felicita pe cei doi.

Irina a decis să meargă mai departe cu Gabriela. Eduard a părăsit competiția, nefiind ales de niciunul dintre cei trei antrenori.

La audițiile pe nevăzute, Gabriela Munteanu i-a întors pe Irina și Smiley cu o piesă din repertoriul antrenoarei - "Bolnavi Amândoi".

Echipa Irina are acum următoarea componență:

  • Alex Dragu, Antinia Simion, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc, Eva Timuș, Maria Andrici, Ștefania Roman, Gabriela Munteanu

RECOMANDARE: Vezi toate cele 7 confruntări difuzate la Vocea României pe 2 noiembrie 2018

Citește mai multe despre AndraGabriela MunteanuIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo și David Guetta vor cânta la MTV EMA 2018

Lineup-ul MTV EMA 2018 a fost completat cu nume noi. Little Mix, Bebe Rexha, Jason Derulo și David Guetta vor...

Închide