Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cu trei concerte sold-out, Ștefan Bănică anunță al patrulea concert de Crăciun la Sala Palatului

Ca urmare a epuizării biletelor la primele trei concerte de Crăciun anunțate la București, Ștefan Bănică va suplimenta numărul show-urilor de la Sala Palatului. Cel de-al patrulea concert de Crăciun va avea loc pe 13 decembrie.

Publicat

pe

Ștefan Bănică la Sala Palatului pe 16 decembrie 2017

Astfel, pe 13, 14, 15 și 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, publicul va intra în atmosfera magică a Crăciunului alături de Ștefan Bănică și trupele sale, Rock’n’Roll Band & The 50’S. Vor fi patru seri pline de emoție, bucurie și energie, în care spectatorii vor avea parte de cântece de Crăciun, hituri marca Ștefan Bănică, invitați-surpriză și decoruri de poveste.

După 17 ani de tradiție neîntreruptă, Ștefan Bănică rămâne singurul artist din România care susține anual cel mai mare număr de concerte de anvergură la Sala Palatului, atingând cifre record pentru România, ca număr de concerte susținute și ca număr de spectatori:

  • 67 de concerte de Crăciun din 2002 până în prezent;
  • peste 340.000 de spectatori doar la show-urile de Crăciun;
  • Record neegalat în Romania: 7 concerte sold out susținute 7 zile consecutiv la Sala Palatului;
  • Cea mai longevivă și complexă producție muzicală romanească.

Concertul de Crăciun Ștefan Bănică are în spate o echipă de peste 150 de oameni, o muncă susținută, care începe cu cel puțin șase luni înaintea evenimentelor din decembrie; o producție grandioasă care a devenit un adevărat reper în showbiz-ul românesc și care a deschis drumuri și pentru alți artiști români.

Bilete concerte de Crăciun cu Ștefan Bănică în 2018:

  • VIP - 200 lei
  • Categoria I - 150 lei
  • Categoria II - 100 lei
  • Categoria III - 60 lei

După concertele de la Sala Palatului, Ștefan Bănică va susține, pentru al treilea an consecutiv, concertul extraordinar de Crăciun la Cluj Napoca. Evenimentul va avea loc pe 19 decembrie, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Cu albume vândute în sute de mii de exemplare și premiate cu Discuri de Aur și Platină, cu zeci de videoclipuri muzicale și peste 30 de roluri în film și teatru, artistul a primit nenumărate premii și distincții, care completează un palmares artistic impresionant.

RECOMANDARE: Urmărește interviul video cu Ștefan Bănică

Anul trecut, pe 13 octombrie, Ștefan Bănică a lansat cel de-al 16-lea material de studio. Discul se numește "Picat din Lună" și include cântece de facturi diferite: de la rock’n’roll și balade pop-rock, până la piese pline de umor sau ritmuri de vals și bossa nova. Pe album se regăsesc piesele "Inima mea ești tu" (cu Delia), hitul "La masa mea" (cu Cabron) și “Ea mi-a pus cătușele”.

Trending