Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Duelul de la Vocea României care a creat gâlceavă între antrenori - VIDEO

Ultimul episod al Confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 16 noiembrie. Pe lângă momentele muzicale, acesta a adus și o serie de replici acide între antrenori.
Claudia Popina și Izabela Barbu în duel la Vocea României 2018

Claudia Popina și Izabela Barbu în duel la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Urmărește-ne pe

Echipa Andra a adus în ring un duel de neuitat. Pe lângă interpretarea muzicală, momentul a condus la păreri contradictorii între cei patru antrenori.

Protagonistele au fost Claudia Popina și Izabela Barbu, iar  piesa interpretată - "Cry Baby", o a doua alegere după ce melodia inițială nu i se potrivea Izabelei.

Andra, Irina și Smiley au fost uimiți de performanțele vocale ale concurentelor de pe scenă, dar și de întreaga lor reprezentație. În schimb, Tudor nu a fost atât de încântat, spre surprinderea colegilor săi.

”Cred că e duelul meu preferat de la Andra. Atâta trăire, atâta stare, m-a uns pe suflet. Au făcut niște combinații de note spectaculoase. Este wow, șocant!”, a spus Smiley.

”Mie nu mi-a plăcut momentul. A fost doar o demonstrație de voci, nu am simțit că s-a transmis un mesaj.”, a comentat Tudor, adăugând că a părut că au abuzat această piesă.

Irina a completat:

”Eu înțeleg ce vrea să spună Tudor, dar nu sunt de acord cu el. Am trăit un moment de tensiune, dar tensiune plăcută.”

Andra a decis să meargă mai departe cu Izabela Barbu. Claudia Popina a părăsit competiția.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sala Palatului a devenit "Acadelia", un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei - POZE

Delia a transformat Sala Palatului într-un tărâm de basm, la "Acadelia" publicul retrăindu-și copilăria alături de artistă. Scena a devenit...

Închide