Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Duelul de la Vocea României care a creat gâlceavă între antrenori - VIDEO

Ultimul episod al Confruntărilor de la Vocea României a avut loc pe 16 noiembrie. Pe lângă momentele muzicale, acesta a adus și o serie de replici acide între antrenori.
Claudia Popina și Izabela Barbu în duel la Vocea României 2018

Claudia Popina și Izabela Barbu în duel la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Echipa Andra a adus în ring un duel de neuitat. Pe lângă interpretarea muzicală, momentul a condus la păreri contradictorii între cei patru antrenori.

Protagonistele au fost Claudia Popina și Izabela Barbu, iar  piesa interpretată - "Cry Baby", o a doua alegere după ce melodia inițială nu i se potrivea Izabelei.

Andra, Irina și Smiley au fost uimiți de performanțele vocale ale concurentelor de pe scenă, dar și de întreaga lor reprezentație. În schimb, Tudor nu a fost atât de încântat, spre surprinderea colegilor săi.

”Cred că e duelul meu preferat de la Andra. Atâta trăire, atâta stare, m-a uns pe suflet. Au făcut niște combinații de note spectaculoase. Este wow, șocant!”, a spus Smiley.

”Mie nu mi-a plăcut momentul. A fost doar o demonstrație de voci, nu am simțit că s-a transmis un mesaj.”, a comentat Tudor, adăugând că a părut că au abuzat această piesă.

Irina a completat:

”Eu înțeleg ce vrea să spună Tudor, dar nu sunt de acord cu el. Am trăit un moment de tensiune, dar tensiune plăcută.”

Andra a decis să meargă mai departe cu Izabela Barbu. Claudia Popina a părăsit competiția.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sala Palatului a devenit "Acadelia", un spațiu magic și colorat în care Delia a transmis publicului bucuria copilăriei - POZE

Delia a transformat Sala Palatului într-un tărâm de basm, la "Acadelia" publicul retrăindu-și copilăria alături de artistă. Scena a devenit...

Închide