Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

"Diana Ross și Michael Jackson" pe scena de la Vocea României 2018 - VIDEO

Echipa Smiley a adus pe scenă un duet impresionant în cel de-al treilea episod al confruntărilor. Cei doi concurenți au surprins jurații. Citește detalii în articol.
Daria Mirea și Bogdan Ioan în duel la Vocea României 2018

Daria Mirea și Bogdan Ioan în duel la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Smiley a avut viziunea unui moment groove pentru doi dintre concurenții săi, Daria Mirea și Bogdan Ioan. După ce în audiții au ridicat publicul și jurații în picioare, cei doi au trecut la un nivel superior cu momentul de la Confruntări.

Antrenorul concurenților s-a gândit că piesa "Done For Me" (Charlie Puth feat. Kehlani) este cea mai potrivită pentru cei doi deoarece le pune în valoare timbrul vocal și, mai ales, ambitusul.

"Diana Ross și Michael Jackson" au fost vorbele lui Smiley înainte ca duelul să înceapă.

Tot Smiley a fost și primul dintre cei patru care a luat cuvântul:

"Ați cântat foarte frumos împreună. V-ați protejat. V-ați pus în valoare unul pe celălalt."

Tudor a fost de părere că duetul a fost echilibrat, fiecare dintre cei doi concurenți aducându-și propriul aport în interpretare. A concluzionat că, ambii fiind foarte buni, o să fie o alegere dificilă pentru Smiley.

Andra a fost surprinsă de interpretarea Dariei. Deși în audiții a fost cucerită de momentul lui Bogdan și credea că și la Confruntări tot el o va impresiona, Andra a înclinat către Daria.

Irina Rimes a ținut să precizeze că Bogdan a ieșit din tiparul de la audiții, tiparul Michael Jackson și că o va face și mai evident pe parcursul emisiunii. Recomandarea artistei pentru Smiley a fost Bogdan.

După câteva momente de gândire, Smiley s-a hotărât să meargă mai departe în competiția vocilor cu Bogdan Ioan. Daria a părăsit concursul, nefiind aleasă de niciunul dintre cei trei antrenori rămași.

Citește mai multe despre AndraBogdan IoanIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un videoclip Linkin Park a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube

Un videoclip lansat de Linkin Park în 2007 a depășit de curând pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube....

Închide