Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Dan Byron a colaborat cu trupa Ana & The Changes din Serbia pentru piesa "Take My Hand" - AUDIO

Dan Byron a înregistrat piesa "Take My Hand" împreună cu Ana & The Changes, o formație alcătuită în jurul solistei și compozitoarei sârbe Ana Curčin. Melodia este inclusă pe cel de-al doilea material discografic al trupei, ”Differences”.
Dan Byron / Ana & The Changes

Dan Byron / Ana & The Changes

Ana Curčin este o solistă născută la Bagdad, crescută la Moscova și stabilită acum la Belgrad. Muzica ei amintește de artiști precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulară, amestecând influențe folk, Americana și dream pop într-un stil muzical cu totul nou. Formația a lansat un album de debut în 2016, primit foarte bine de către public, iar acum caută să-și prezinte muzica în lumea largă: până acum a concertat alături de trupa ei în locuri prestigioase din Europa, notabile fiind apariții la Exit Festival și la Eurosonic Noordeslag în Olanda.

În așteptarea albumului ”Differences”, programat pentru primăvara anului viitor, trupa lansează noul single ”Take My Hand” – o piesă înregistrată în colaborare cu Dan Byron.

"Primăvara asta i-am văzut pe Ana & The Changes la showcase-ul Mastering the Music Business în București și ne-au plăcut foarte tare, apoi în timpul verii am ajuns să-i cunoaștem un pic mai bine pe scenele de la Street Food Festivals. Am zis că ne-ar plăcea să facem ceva împreună, așa că în august am fost până la Belgrad și am înregistrat guest vocals pe piesa "Take My Hand", care anunță viitorul lor album. O vom avea invitată pe Ana și la câteva din concertele noastre de la sfârșitul lunii noiembrie." – Dan Byron

Ana & The Changes îi are în componență pe:

  • Ana Ćurčin – voce, chitară
  • Goran Antović – clape
  • Marko Cvetković – bas
  • Marko Benini – tobe

AUDIO: Ana & The Changes feat. Dan Byron – "Take My Hand"

Dan Byron a colaborat recent și cu Lucia, pentru piesa ”Continuum”. Melodia a fost compusă la începutul anului în „tabăra de creație”, pe care formația byron a organizat-o la Transylvania Guesthouses în Cincșor.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dan Byron
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana și Nicoleta Nucă vor urca pe scenă alături de Pink Martini

Pink Martini revine pe 1 și pe 2 decembrie la Sala Palatului, cu două reprezentații speciale care vor duce publicul...

Închide