Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Concertul The Dire Straits Legacy s-a anulat

Concertul The Dire Straits Legacy, ce ar fi trebuit să aibă loc pe 1 decembrie în Berăria H, a fost anulat. Biletele pot fi returnate începând cu data de 3 decembrie.
Dire Straits Legacy

Dire Straits Legacy (foto: Marta Ayora)

Concertul Dire Straits Legacy fusese programat inițial pe 15 octombrie 2018, la Sala Palatului, dar a fost mutat în Berăria H pe 1 decembrie.

”Cu părere de rău, din cauza lipsei de interes a publicului pentru evenimentul Dire Straits Legacy, ne vedem nevoiți să anulăm acest eveniment. Am sperat până în ultima clipă că situația se va remedia, am depus toate eforturile necesare pentru reușita acestui eveniment - financiare, logistice, media, dar din păcate nu am reușit să ne atingem nici pe departe obiectivul. Le mulțumim celor ce au cumpărat bilete. Ele vor putea fi returnate din punctele de unde au fost achiziționate, începând cu data de 3 decembrie. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis organizatorii Phoenix Entertainment.

UPDATE: În același timp, managementul DSL ne-a comunicat că anularea evenimentului survine după neîndeplinirea unor obligații financiare de către promoterul local și o comunicare defectuoasă cu acesta.

Proiectul Dire Straits Legacy este susținut de trei muzicieni care au luat parte la înregistrarea ultimului album - "On Every Street" - și susținerea ultimului turneu Dire Straits. Discul lansat pe 10 septembrie 1991 cuprinde hiturile "Calling Elvis" și "Heavy Fuel". Principalele nume Dire Straits Legacy sunt:

  • Phil Palmer - chitară & voce. Phil a intrat în formația Dire Straits în 1990, a participat la înregistrările ultimului disc și a mers în ultimul turneu. Totodată, el face parte din trupa lui  Eric Claptop, alături de Alan și Steve Ferrone.
  • Alan Clark - clape. Alan a venit în trupa în 1980, la trei ani de la înființare. Chiar dacă nu a fost membru fondator, a fost primul și principalul clăpar al formației. Alături de Mark Knopfler, Alan a fost co-producător al albumului "On Every Street".
  • Danny Cummings - percuție & voce. Danny a participat deopotrivă la înregistrări, cât și la turneul de promovare a albumului "On Every Street". El a fost și toboșarul lui Mark Knopfler și a mai colaborat cu Tina Turner, George Michael și Bryan Adams.
  • Mel Collins - saxofon. Mel a participat la turneul Dire Straits între 1982-1983 și a cântat pe albumul live "Alchemy". El este membru și în King Crimson. Solo-ul de saxofon de pe "Private Dancer" (hitul Tinei Turner) îi aparține.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dire Straits Legacy
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE