Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Cel de-al treilea episod al Confruntărilor de la Vocea României a adus reprezentații memorabile

Pe 9 noiembrie, încă șapte cupluri au intrat în ring la Vocea României și au creat momente originale, impresionând antrenorii și publicul. Află care sunt cei opt care merg mai departe și urmărește înregistrările video.
A treia rundă de confruntări de la Vocea României

A treia rundă de confruntări de la Vocea României

Tudor, Irina, Andra și Smiley au ales piesele pentru concurenții din echipele lor, alături de care au lucrat pentru a aduce pe scenă momente memorabile, care să îmbine perfect muzica, teatralitatea și coregrafia. Toți au demonstrat că merită să fie în competiție, însă numai opt merg în etapa următoare.

Antrenorii au mizat și pe originalitate, nu numai pe calitățile vocale ale concurenților din echipele lor. Aceștia au reorchestrat melodii cunoscute, pe altele le-au schimbat dintr-un stil într-altul și au trimis în ring șapte cupluri care au stârnit reacții incredibile în sală și care, dincolo de prietenie, au luptat pentru un loc în etapa următoare. Tudor, Irina, Andra și Smiley au fost puși în dificultate atunci când au fost nevoiți să aleagă cu cine merg mai departe, însă și-au făcut recomandări și au încercat să se ajute în luarea deciziilor, spunându-și sincer părerea despre performanțele vocale ale participanților.

Cele șapte dueluri de la Vocea României 2018 i-au adus pe scenă pe următorii concurenți:

  1. Echipa Tudor: Alma Boiangiu vs Mara Căptaru și Dana Olteanu vs Luiza Cobori.
  2. Echipa Irina: Feihong Basigu vs Ștefania Roman și Odri Bârcă vs Alina Statie
  3. Echipa Andra: Cristina Budeanu vs Silvia Preda și Claudia Negruț vs Nicoleta Oancea
  4. Echipa Smiley: Daria Mirea vs Bogdan Ioan

Alma și Mara au fost vocile care l-au inspirat pe Chirilă la o provocare. Antrenorul s-a gândit la o piesă pop pe care concurentele să o interpreteze în manieră rock. Cele două au pregătit hit-ul lui Bruno Mars, "Grenade" pentru un adevărat show care să-i impresioneze pe jurați. Tudor a ales să meargă mai departe cu Alma, iar Mara a fost salvată de Irina Rimes.

Dana Olteanu și Luiza Cobori au cântat emoționanta piesă a Palomei Faith, "Only Love Can Hurt Like This". Dana Olteanu a fost cea care a rămas în competiție.

Feihong Basigu și Ștefania Roman au avut unul dintre cele mai atipice momente din emisiune. Piesa aleasă de antrenoare a fost "Sweet Dreams" a celor de la Eurythmics. Feihong a mers mai departe în competiția vocilor.

Următorul duel al echipei Irina Rimes a fost între Odri Bârcă și Alina Statie. Concurentele au interpretat "Believer" de la Imagine Dragons. Irina a salvat-o pe Alina.

Echipa Andra a fost reprezentată de patru fete cu voci fenomenale, care au răsunat în întreaga sală: Cristina Budeanu vs Silvia Preda și Claudia Negruț vs Nicoleta Oancea. Cele două confruntări au impresionat publicul, iar Andra a fost extrem de mândră de evoluția concurentelor, așa că i-a fost foarte greu să aleagă. În final, antrenoarea a decis, cu lacrimi în ochi, să le păstreze în echipa ei pe Cristina și pe Nicoleta.

Urmărește duelul Cristina vs Silvia - "Tears":

Urmărește duelul Claudia vs Nicoleta - "One Last Time":

Echipa Smiley a trimis în ring doi concurenți cu un potențial vocal uriaș: Daria Mirea și Bogdan Ioan. Concurenții au cântat piesa "Done For Me", iar vocile lor au sunat foarte bine atât împreună, cât și separat. Smiley a decis să continue competiția cu Bogdan.

Audiența episodului Vocea României din 9 noiembrie

Cea de-a treia rundă de Confruntări a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.3 puncte de rating și 24.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 13.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:48, peste 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Viitorul episod de confruntări va fi difuzat vineri, pe 16 noiembrie, de la 20:30.

Citește mai multe despre Alma BoiangiuAndraBogdan IoanClaudia NegruțIrina RimesOdri BârcăSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Organizatorii au anunțat când va avea loc UNTOLD 2019 - vezi un aftermovie 4K

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri din România şi chiar din Europa, UNTOLD a primit un aftermovie spectaculos, pentru ediţia...

Închide