Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Cartea de poezii a lui Florence Welch e nominalizată la premiile Good Reads Choice

Pe lângă talentul compozițional și vocea unică, Florence Welch și-a surprins fanii și cu o carte de poezii, "Useless Magic: Lyrics and Poetry", care a fost foarte apreciată de critici.

Publicat

pe

Florence + The Machine
Florence + The Machine │ FOTO: www.nova.ie

Volumul de poezii „Useless Magic: Lyrics and Poetry” a fost nominalizat la premiile Good Reads Choice, la categoria "Best Poetry". Câștigătorul premiului este ales prin vot public, doritorii putând să își exercite preferințele aici.

În ultima perioadă, videoclipul single-ului „Big God”, extras de pe albumul „High As Hope”, i-a adus lui Florence două premii importante în cadrul galei UKVMA, la categoriile "Best Choreography" și "Best Rock Video".

Volumul de poezii "Useless Magic: Lyrics and Poetry" a fost lansat în vara lui 2018 și conține 288 de pagini de poeme și ilustrații realizate de Florence Welch. Versurile pieselor din cele patru albume de studio sunt detaliate în carte. Artista face referire la opere din literatură sau picturi faimoase; nu multă lume știe că Florence a fost la un liceu de artă la care a renunțat pentru a se concentra pe cariera muzicală.

În piesa "Hunger", de pe ultimul album de studio, artista își deschide sufletul și recunoaște că avut probleme cu drogurile și că în adolescență se înfometa (“At 17, I started to starve myself / I thought that love was a kind of emptiness / And at least I understood then the hunger I felt”). Florence Welch a declarat într-un interviu pentru Rolling Stone că membrii familiei ei au fost șocați să afle lucruri despre artista care nu vorbise niciodată cu ei.

Albumul „High As Hope” este dovadă clară a evoluției artistei, care pare acum mai sigură ca niciodată. Florence scrie despre anii adolescenței dintr-un alt unghi, pe direcția maturizării, și tratează subiecte precum copilăria sa din sudul Londrei, familia, relațiile interumane și arta în sine.

Poate pentru prima oară, un album precum „High As Hope” reușește să atingă un subiect foarte intim și să îl îmbrace într-un sunet atât de original.

Comentează

Trending