Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Cartea de poezii a lui Florence Welch e nominalizată la premiile Good Reads Choice

Pe lângă talentul compozițional și vocea unică, Florence Welch și-a surprins fanii și cu o carte de poezii, "Useless Magic: Lyrics and Poetry", care a fost foarte apreciată de critici.

Publicat

pe

Florence + The Machine
Florence + The Machine │ FOTO: www.nova.ie

Volumul de poezii „Useless Magic: Lyrics and Poetry” a fost nominalizat la premiile Good Reads Choice, la categoria "Best Poetry". Câștigătorul premiului este ales prin vot public, doritorii putând să își exercite preferințele aici.

În ultima perioadă, videoclipul single-ului „Big God”, extras de pe albumul „High As Hope”, i-a adus lui Florence două premii importante în cadrul galei UKVMA, la categoriile "Best Choreography" și "Best Rock Video".

Volumul de poezii "Useless Magic: Lyrics and Poetry" a fost lansat în vara lui 2018 și conține 288 de pagini de poeme și ilustrații realizate de Florence Welch. Versurile pieselor din cele patru albume de studio sunt detaliate în carte. Artista face referire la opere din literatură sau picturi faimoase; nu multă lume știe că Florence a fost la un liceu de artă la care a renunțat pentru a se concentra pe cariera muzicală.

În piesa "Hunger", de pe ultimul album de studio, artista își deschide sufletul și recunoaște că avut probleme cu drogurile și că în adolescență se înfometa (“At 17, I started to starve myself / I thought that love was a kind of emptiness / And at least I understood then the hunger I felt”). Florence Welch a declarat într-un interviu pentru Rolling Stone că membrii familiei ei au fost șocați să afle lucruri despre artista care nu vorbise niciodată cu ei.

Albumul „High As Hope” este dovadă clară a evoluției artistei, care pare acum mai sigură ca niciodată. Florence scrie despre anii adolescenței dintr-un alt unghi, pe direcția maturizării, și tratează subiecte precum copilăria sa din sudul Londrei, familia, relațiile interumane și arta în sine.

Poate pentru prima oară, un album precum „High As Hope” reușește să atingă un subiect foarte intim și să îl îmbrace într-un sunet atât de original.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Florence Welch cântă "Have Yourself a Merry Little Christmas" - VIDEO

Florence Welch, solista Florence + the Machine iese din zona de confort interpretând în mod superb un colind. E vorba despre "Have Yourself a Merry Little Christmas", cântat în cadrul unei gale caritabile transmise online şi găzduită de Nile Rodgers. Momentul magic se poate urmări şi asculta în articol.

Publicat

pe

Florence Welch Have Yourself a Merry Little Christmas
Florence Welch Have Yourself a Merry Little Christmas │ FOTO: Florence Welch

Florence Welch ne oferă o variantă proprie a celebrului colind, "Have Yourself a Merry Little Christmas". Peste un pian blând se aşterne o voce atemporală, care a sunat bine în seriale medievale, în filme cu temă futuristă şi în imnul de împuternicire a femeii şi a celor ce se luptă cu demoni interni ("We All Have a Hunger"). Într-un decor de epocă, într-o lojă de teatru aparent Florence cântă zâmbind şi privind visător unul dintre cele mai apreciate colinde din istoria umanităţii. Evenimentul special a avut loc pe 15 decembrie sub numele de "The Stars Come Out to Sing at Christmas".

A fost un concert virtual de Crăciun, axat pe colinde şi a fost transmis pe tot globul, susţinând financiar fundaţia caritabilă Nordoff Robbins. Concertul se poate viziona aici în totalitatea sa până pe 5 ianuarie, iar fanii pot dona pentru scopuri caritabile. Evenimentul a inclus citiri de opere celebre şi poezii, colinde şi momente muzicale speciale. Unele reprezentaţii au fost transmise de la St. Lukes Church şi Abbey Road Studios din Londra. Gazda a fost Nile Rodgers, iar pe scena virtuală au urcat Cliff Richard, Roger Daltrey de la The Who, OneRepublic, Kaiser Chiefs, Simple Minds şi James Dean Bradfield de la Manic Street Preachers.

Fundaţia a strâns deja peste 300.000 de lire sterline pentru a îmbunătăţi vieţile celor afectate de boli, izolare sau dizabilităţi.

În aprilie 2020 Florence + the Machine a lansat piesa "Light of Love", primul material lansat după albumul din 2018 "High as Hope". Florence Welch este apreciată şi ca poet, cartea sa de poezii primind o nominalizare la premiile Goodreads Choice în 2018. Trupa Florence + the Machine ne-a fermecat în 2019 prin reprezentaţia de la Electric Castle.

Florence + the Machine este o trupă indie din Marea Britanie, activa din 2007 şi care are la activ premii Brit Award, dar şi 6 nominalizări la Premiile Grammy. A cântat în 2010 la o ceremonie de decernare a Premiilor Nobel.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending