Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Organizatorii au anunțat când va avea loc UNTOLD 2019 - vezi un aftermovie 4K

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri din România şi chiar din Europa, UNTOLD a primit un aftermovie spectaculos, pentru ediţia din anul 2018. Odată cu publicarea sa am aflat când are loc şi ediţia UNTOLD 2019, iar detaliile interesante le aflaţi în cadrul articolului.
UNTOLD 2018 Aftermovie

UNTOLD 2018 Aftermovie (foto: Untold)

Organizatorii UNTOLD au stabilit datele ediţiei 2019 între 1 şi 4 august, iar festivalul va avea loc tot la Cluj-Napoca. UNTOLD ajunge la ediţia cu numărul 5, iar pentru a sărbători acest prag a fost lansat aftermovie-ul oficial al evenimentului din vară. Clipul spectaculos ne prezintă în 4K şi la 50 de cadre pe secundă atmosfera şi culisele festivalului, dar şi cum s-a văzut de pe scenă marea de oameni adunaţi pentru a îi asculta printre alții pe Armin şi Black Eyed Peas.

Grație tehnicii de captură la 50 de cadre pe secundă creşte imersivitatea şi te poţi simţi parte din experienţă. De la primele secunde ale deschiderii porţilor UNTOLD, la momentul de rămas bun cu Armin în tricoul de fotbal al naţionalei României, toate au fost prinse în cele 14 minute de video. Momente de acrobaţii, prietenii distrându-se cu spumă, standurile celor mai mari branduri media şi momentele de bass drop când toată lumea sare - toate apar în acest aftermovie.

Cât va costa un abonament la UNTOLD 2019?

Aventura începe de miercuri, 14 noiembrie la ora 14:00, când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente pentru festival. Doar cei înregistraţi pe www.untold.com pot cumpăra primele abonamente scoase la vânzare la preţ special.

  • Acestea vor putea fi cumpărate la preţul de 99 de euro plus taxe. Preţul final pentru un abonament este de 169 de euro plus taxe.
  • Abonamentele VIP costă 269 de euro plus taxe, iar preţul lor final va ajunge la 339 de euro plus taxe.

Şi cum cazarea va fi greu de găsit vara viitoare, e cazul să căutaţi de acum cele mai bune oferte.

Urmărește Aftermovie-ul UNTOLD 2018

UNTOLD 2018 a avut un super lineup, cu nume mari precum The Chainsmokers pentru prima oară în România, dar şi Diplo, Tiesto, Modestep, The Prodigy şi Steve Aoki. Au încins atmosfera şi Bonobo, Afrojack, Jason Derulo, Dimitri Vegas & Like Mike.

Peste 200 de artişti internaţionali au urcat pe scena de la Cluj, iar peste 355.000 de participanţi s-au bucurat de muzica lor pe parcursul zilelor de festival. Privim acum spre viitor, cu UNTOLD 2019 debutând pe 1 august. Având în vedere cât de bine s-a simţit Armin van Buuren la noi, mixând 7 ore în continuu, sunt şanse să îl vedem din nou în România, poate chiar la UNTOLD 2019.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, iar anul acesta festivalul este din nou nominalizat. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Armin van Buuren
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Smashing Pumpkins lansează piesa "Knights of Malta", cu influenţe gospel - AUDIO

Cine a crezut că le-a auzit pe toate când vine vorba de excentricitatea lui Billy Corgan trebuie să îşi revizuiască...

Închide