Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Bono sugerează că U2 se va retrage, susțin fanii

În ultimul concert din turneul ”Experience + Innocence”, Bono le-a adresat celor din public un mesaj de mulțumire, ce s-a încheiat într-o notă ușor tristă. Declarația sa a fost ulterior interpretată de fani ca un posibil mesaj de adio al trupei U2.

Publicat

pe

Bono de la U2
Bono de la U2

Pe 13 noiembrie, U2 a încheiat turneul ”Experience + Innocence” cu un concert în Berlin. Conform unui fan, care face constant recenzii la concertele formației, Bono a ținut un scurt discurs, vorbind publicului despre cât de mulți ani s-au derulat de când U2 și-a început activitatea.

“Am tot susținut concerte și turnee de ceva timp, se împlinesc vreo 40 de ani, iar acești ultimi patru ani au fost cu adevărat speciali. Vom pleca acum...”, a declarat Bono la Berlin.

Acest ”Vom pleca acum...” i-a pus pe gânduri pe mulți dintre fanii formației, unii speculând că trupa ar plănui să se retragă. Considerând că în luna septembrie Bono şi-a pierdut vocea în timpul unui concert U2 din Germania, fiind nevoit să părăsească scena după câteva melodii, acest scenariu al retragerii pare destul de plauzibil. Până la acest moment, formația nu a făcut, însă, niciun anunț oficial.

În turneul proaspăt încheiat, U2 a promovat cel mai recent album, ”Songs of Experience”, respectiv partea a doua a albumului precedent, ”Songs of Innocence”. Discul a primit până acum cronici mixte, impresiile oscilând de la foarte bine - ”cel mai bun album U2 din acest deceniu” (Mojo) - la foarte prost -”(membrii trupei U2) sunt vechi maeștri în pompatul chestiilor care-i face pe copiii din ziua de azi să cumpere muzică” (NME).

Vara aceasta, Bono și The Edge au depănat amintiri din liceu în emisiunea lui Ellen. Bono i-a emoționat apoi pe toți cei din platou, mărturisind că trupa U2 a dat sens existenței sale.

”Nu e deloc o glumă atunci când spun că nimic din ceea ce are legătură cu ei (colegii de trupă) nu mă scoate cu adevărat din sărite, pentru că mi-au cam salvat viața. Ca adolescent, nu am avut în viața mea ceva care să dea sens existenței mele, până când i-am întâlnit pe ei. Și mă aprovizionau și cu mâncare și băuturi ”, a conchis Bono, dorind să încheie subiectul într-o notă pozitivă.

Solistul U2 a amintit și de relația sa cu actuala soție, Ali. Se pare că cei doi au început să iasă în oraș în aceeași săptămână în care Bono s-a alăturat trupei U2.

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending