Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Björk va prezenta un show spectaculos în 2019

Artista urmează să prezinte un nou concept de show în primăvara anului 2019. Mai multe detalii puteți afla în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Bjork
Bjork

Spectacolul poartă numele "Cornucopia" și va marca lansarea unei zone artistice din New York. Björk va urca pe scenă alături de artiști și actori, urmând să adauge show-ului și flaut, harpă sau instrumente de percuție.

"Sunt foarte încântată să anunț că voi urca pe scenă în cadrul deschiderii The Shed, din Manhattan, din primăvara viitoare. Iarna aceasta voi pregăti cel mai elaborat concert de până acum, unde partea acustică și cea digitală se vor împleti."

"Utopia", cel de al nouălea album de studio al artistei iconice, a fost lansat în tomana anului 2017. Björk l-a descris ca fiind "albumul Tinder", deoarece vorbește despre căutarea aceea (utopică) și momentul în care te îndrăgostești.

"Să petreci timp cu acea persoană cu care te simți bine din toate punctele de vedere este cu siguranță o utopie, știi? Însă e real. E ca atunci când visul devine realitate." a mai spus Björk.

Mai mult de atât, filmul "The Juniper Tree", lansat în 1990, în care Björk și-a făcut debutul cinematografic, va fi relansat în varianta 4K.

Trending