Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Billie Eilish lansează melodia "come out and play"

La doar 14 ani a cucerit publicul cu melodia "Ocean Eyes", iar ulterior a adunat milioane de descărcări pe Spotify. Billie Eilish revine cu melodia "come out and play", care ne introduce în atmosfera de Sărbători.
Billie Eilish - Glamour

Billie Eilish - Glamour

După ce a stârnit valuri de emoție cu piesa „when the party’s over” - care a înregistrat până acum peste 158 de milioane de ascultări, Billie Eilish se arată fanilor într-o altă ipostază, odată cu lansarea neașteptată a piesei „come out and play”.

În prezent, artista de doar 16 ani se află în turneul nord-american, „1 BY 1” și va susține trei spectacole excepționale în Los Angeles, orașul ei natal.

Billie Eilish este una dintre cele mai bune voci sub 20 de ani, reușind să cucerească publicul tânăr încă din 2015. Un an mai târziu, artista a adunat peste 132 de milioane de stream-uri pe Spotify la melodia "Ocean Eyes". Poate una dintre cele mai cunoscute colaborări este Lovely, melodia plină de sensibilitate lansată de artistă împreună cu Khalid.

La sfârșitul lunii octombrie, Billie Eilish a lansat melodia "when the party’s over", care a adunat, până acum, peste 60 de milioane de vizualizări. Pe lângă vocea inconfundabilă, Billie Eilish are și un stil aparte, videoclipurile ei fiind pline de metafore.

EP-ul ei de debut, "Don't Smile at Me" a fost lansat în luna august, iar Apple Music a numit-o, o lună mai târziu, "Up Next artist", datorită succesului avut cu primul material discografic.

 

Citește mai multe despre Billie Eilish
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Within Temptation, "Firelight" feat. Jasper Steverlinck - AUDIO

Within Temptation își surprinde fanii prin lansarea single-ului ”Firelight”, un cântec întunecat de Crăciun. Melodia este înregistrată în colaborare cu...

Închide