Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Barbra Streisand îl critică pe Donald Trump în noile piese de pe albumul "Walls"

Barbra Streisand se alătură unui lung șir de artiști și vedete de la Hollywood care l-au criticat public pe Donald Trump. Noul album al reputatei cântărețe își trage inspirația din atitudinea ei față de comportamentul și declarațiile președintelui SUA, toate piesele de pe discul ”Walls” disecând sentimentele sale în raport cu Trump.
Single Barbra Streisand Don't Lie to Me

Single Barbra Streisand Don't Lie to Me (foto: Barbra Streisand)

Donald Trump a reușit să-i stârnească Barbrei Streisand emoții puternice. Atât de puternice, încât noul ei album, "Walls", îi este dedicat lui Trump în totalitate.

"Obișnuiam să stau noaptea trează, având în minte atrocitățile lui Trump. Știam că trebuie să mai fac un album pentru Columbia Records, așa că m-am gândit: de ce să nu scriu despre ceea ce mă frământă. Și așa mi-a venit ideea titlului primei piese. Sunt foarte recunoscătoare pentru faptul că am muzica în viața mea pentru a mă putea exprima", a detaliat Barbra Streisand într-un interviu pentru  The New York Times.

Întrebată dacă vede în Donald Trump și calități, artista a replicat:

"E meschin. Sunt îngrijorată pentru copii. Sunt îngrijorată în privința imaginii pe care le-o proiectează."

Realizând apoi că nu a răspuns la întrebarea adresată, Barbra a adăugat:

"M-ai întrebat dacă e bun la ceva? Se pricepe la marketing."

Noul album "Walls" este lansat astăzi, 2 noiembrie. Cel de-al 36-lea material de studio al artistei include single-ul lansat în octombrie, "Don't Lie to Me", și alte zece piese noi.

Tracklist ”Walls” - Barbra Streisand:

 1. What's On My Mind
 2. Don't Lie to Me
 3. Imagine / What a Wonderful World
 4. Walls
 5. Lady Liberty
 6. What the World Needs Now
 7. Better Angels
 8. Love's Never Wrong
 9. The Rain Will Fall
 10. Take Care of This House
 11. Happy Days Are Here Again

Barbra Streisand este una dintre cele mai de succes artiste ale tuturor timpurilor. Cu o carieră ce se extinde pe mai bine de șase decenii, Barbra s-a remarcat atât în domeniul muzicii, cât și al cinematografiei și televiziunii. Aceasta are în palmares două premii Oscar, zece premii Grammy, cinci premii Emmy, un premiu Tony, patru premii Peabody și nouă Globuri de Aur.

Pe plan muzical, Barbra Streisand deține recordul categoriei ”Artista cu cele mai multe albume clasate pe prima poziție în topul Billboard”, având nu mai puțin de 11 discuri ajunse Number One. Discografia ei cuprinde nu mai puțin de 36 de albume, vândute în peste 68 de milioane de exemplare doar în SUA.

Citește mai multe despre Barbra Streisand
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă îi face o dedicație muzicală Andrei la Vocea României: "Am lăsat floricelele pentru tine"

Confruntările de la Vocea României continuă vinerea aceasta cu noi momente inedite, atât ale concurenților, cât și ale antrenorilor. În...

Închide