Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Axl Rose explică de ce Queen e cea mai bună trupă a tuturor timpurilor

Axl Rose este de părere că cea mai bună trupă a tuturor timpurilor este Queen. Solistul Guns N' Roses are o părere foarte bună și despre Freddie Mercury, exprimându-și aprecierea față de vocalist într-un interviu.
Axl Rose

Axl Rose (foto: AMY HARRIS / INVISION / ASSOCIATED PRESS)

Axl Rose nu are rețineri în a face complimente altor colegi de breaslă. Întrebat într-un interviu pentru Atlas By Etihad care este, în opinia sa, cel mai bun vocalist al tuturor timpurilor, solistul Guns N' Roses l-a nominalizat imediat pe Freddie Mercury, manifestându-și aprecierea și față de trupa Queen.

"Pentru mine, e simplu - Queen este cea mai bună trupă, iar Freddie [Mercury] este cel mai bun vocalist al tuturor timpurilor. Trupa este cea mai bună pentru că a adoptat atât de multe stiluri diferite", a explicat Axl Rose.

Cu siguranță, părerea lui Axl Rose este împărtășită și de fanii trupei Queen, comunitate ce e posibil să fi crescut odată cu premiera filmului "Bohemian Rhapsody". Pelicula acoperă ascensiunea formației Queen din anii 1970 şi până la celebrul concert Live Aid din 1985, care a făcut istorie.

Cu prilejul interviului pentru Atlas By Etihad, Axl a vorbit și despre pasiunea sa pentru muzica de film.

"Îmi place mult să ascult muzică de film. Când asculți chestii ca soundtrack-ul filmului ”Pirații din Caraibe” și ai acel mix de orchestră și instrumentație modernă, observi că e foarte inteligent îmbinat. Îi respect mult pe oamenii care fac asta. Mi-ar plăcea și mie să fac așa ceva la un moment dat."

Axl Rose se află încă în turneu cu Guns N' Roses. Început în aprilie 2016, turneul "Not In This Lifetimea generat până la finele lui 2017 nu mai puțin de 292.5 milioane de dolari, plasându-se pe locul 2 în topul celor mai profitabile turnee ale anului trecut. Trupa a fost depășită doar de U2, ale cărei concerte au generat 316 milioane de dolari.

După încheierea acestui turneu, Guns N' Roses ar plănui și să lanseze muzică nouă. Slash a declarat într-un interviu cu Classic Rock că are idei de riff-uri noi pentru piese Guns, iar Axl Rose ar avea deja multe melodii pregătite pentru înregistrare.

Citește mai multe despre Axl RoseFreddie MercuryQueen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish lansează melodia "come out and play"

La doar 14 ani a cucerit publicul cu melodia "Ocean Eyes", iar ulterior a adunat milioane de descărcări pe Spotify....

Închide