Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Avril Lavigne despre teoria conspirației: "De ce ar crede oamenii că sunt o sosie?"

Un blog din Brazilia a adunat dovezi prin care susține că Avril Lavigne a murit în 2003 și a fost înlocuită de o sosie. Invitată la un post de radio, artista a comentat această teorie.
Avril Lavigne

Avril Lavigne

Avril Lavigne a fost absentă o lungă perioadă din lumina reflectoarelor și se pare că ar fi fost înlocuită cu o clonă. Cel puțin așa susțin reprezentanții site-ului brazilian care precizează că artista are o imagine diferită și o altă înălțime, o schimbare în direcția versurilor, dar și un titlu de album mai mult decât sugestiv - "Under My Skin".

Se pare că la începutul carierei, adevărata Avril Lavigne ar fi avut o problemă în a gestiona faima și ar fi apelat la o sosie, Melissa. După “moartea” artistei, sosia ar fi înlocuit-o. Într-o ședință foto mai veche, pe mâna lui Avril Lavigne scrie "Melissa". Fanii susțin că cele două ar fi devenit prietene foarte bune, iar Melissa ar fi încercat să lase indicii în piese precum "Nobody's Home", "Slipped Away" sau "My Happy Ending"

Avril Lavigne a vorbit despre această teorie la un post de radio din Australia: "Am auzit că unii oameni cred că nu sunt eu cu adevărat, ceea ce e super ciudat! De ce ar crede asta?"

Muziciana a revenit cu un nou single, "Head Above Water", care vorbește despre cele mai dificile momente din viața ei. Avril Lavigne s-a luptat cu boala Lyme din 2014 și în aceeași perioadă a divorțat și de soțul ei Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback.

Avril Ramona Lavigne are 34 de ani, provine din Canada şi are la activ 8 nominalizări la Premiile Grammy. A apărut în serialul "Sabrina, Vrăjitoarea Adolescentă" dar şi ca actor vocal în câteva pelicule de animaţie. În 2010 a fost unul dintre juraţii invitaţi speciali la emisiunea "American Idol" ediţia specială din Los Angeles.

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele confirmări la ARTmania Festival 2019: Opeth, Madrugada, Wardruna și Myrkur

Opeth, Madrugada, Wardruna și Myrkur fac parte din primul val de artiști confirmați la cea de-a 14-a ediție ARTmania Festival....

Închide