Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Astrid S lansează varianta acustică a piesei "Emotion"

Astrid S lansează varianta acustică a single-ului „Emotion”, o piesă emoționantă, de un dramatism copleșitor, susținută prin acorduri de pian și versuri de o luciditate profundă. Videoclipul single-ului oficial a fost lansat pe 1 noiembrie și este inspirat din filmul "Black Swan".

Onestitatea ce stă la baza piesei „Emotion” clădește un întreg univers muzical, care încearcă să redea în mod fidel durerea pe care minciunile o cauzează într-o relație.

„Piesa vorbește despre acel tip de relație prin care toți trecem, la un moment dat. A fost scrisă chiar în momentul unei despărțiri. Muzica se poate asemăna cu o terapie și chiar funcționează ca atare. Am avut ideea de a compune ceva modern, care să poată face față probei timpului.” - Astrid S

Pe 1 noiembrie, Astrid S a lansat videoclipul piese Emotion, în care ilustrează o luptă interioară prin care încearcă să iasă dintr-o relație toxică și în același timp explorează relația cu ea însăși prin prisma aceste iubiri. În ritmuri synth-pop, care te îndeamnă la dans, artista poartă un dialog interior și încearcă să ajungă la sufletul ei, să se regăsească și fie în echilibru cu emoțiile ei.

Videoclipul a fost filmat în Islanda, fiind inspirat de thrillerul psihologic "Black Swan", în care personajul principal, Nina Sayers, încearcă să evadeze dintr-o relație toxică cu ea însăși.

"Am vrut ca videoclipul să ilustreze o relație de iubire toxică. Iar în același timp, am vrut să arăt o altă parte a melodiei - acest moment în care devii propriul tău dușman și te autodistrugi." a declarat artista de origine norvegiană.

Astrid S a devenit cunoscută în 2016 datorită hitului “Hurts so good”, care a adunat peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube. Artista are o voce puternică, dar sensibilă și a atras atenția odată cu participarea la “Norwegian Pop Idol” în 2013.

Născută în Berkak, Norvegia, Astrid Smeplass, pe numele ei din buletin, a învățat să cânte la pian din copilărie și la flaut în trupa școlii. În jurul vârstei de 15 ani, după o pauză muzicală, aceasta și-a îndreptat atenția către studiul chitarei și a început să își scrie singură piesele fiind inspirată de John Mayer.

Citește mai multe despre Astrid S
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România: Carla's Dreams a stabilit duelurile din echipa de băieți

Echipa de băieți cu vârsta de sub 24 de ani a lui Carla’s Dreams a intrat pe 16 noiembrie în...

Închide