Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single Dido, "Hurricanes", de pe viitorul album, "Still On My Mind" - AUDIO

Dido a revenit cu "Hurricanes", primul ei single după o pauză de 5 ani. Artista britanică va lansa anul viitor și un nou album de studio, "Still On My Mind", ce va fi urmat de un turneu extins.

Publicat

pe

Dido
Dido

La 5 ani de la apariția albumului ”Girl Who Got Away”, Dido se întoarce cu un single nou, ce anunță atât lansarea viitorului album, cât și primul turneu al artistei din ultimii 15 ani.

"Hurricanes" deschide discul "Still On My Mind", un album ce încorporează dragostea artistei pentru hip hop și rădăcinile ei folk, sound-ul de ansamblu al materialului fiind electro / dance. Noul material discografic a fost compus și înregistrat în Anglia împreună cu fratele ei, Rollo, cu care a lucrat și pentru albumul ei de debut, ”No Angel”.

“A fost simplu, mi-am dorit doar să mai fac un album cu el (Rollo). A fost realizat într-un mod atât de simplu, toată partea vocală a fost înregistrată pe canapea, o mare parte chiar acasă”, a detaliat Dido.

Albumul "Still On My Mind" va fi lansat pe 8 martie 2019 și va include 12 piese. Cei care precomandă discul, pot descărca gratis noul single ”Hurricanes”.

AUDIO: Dido - "Hurricanes"

Lansarea noului album va fi urmată de un turneu în Europa și America. Primul concert este programat să aibă loc pe 5 mai 2019, în Praga, fiind anunțate concerte și în Germania, Franța, Italia, Austria. Începând cu luna iunie, turneul va continua în America de Nord.

Dido este una dintre cele mai apreciate artiste britanice. Albumul ei de debut, ”No Angel”, a fost lansat în 1999 și s-a vândut în peste 21 de milioane de copii la nivel internațional. La fel de bine primit a fost și următorul disc, ”Life for Rent”, acesta fiind certificat cu platină de șapte ori. Albumul a inclus hiturile "White Flag" și "Life for Rent". Dido are în palmares și o nominalizare la Oscar, pentru piesa "If I Rise", de pe coloana sonoră a filmului ”127 Hours”.

Comentează

Trending