Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ascultă noua piesă Within Temptation, "Firelight" feat. Jasper Steverlinck - AUDIO

Within Temptation își surprinde fanii prin lansarea single-ului ”Firelight”, un cântec întunecat de Crăciun. Melodia este înregistrată în colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rock alternativ din Belgia, Jasper Steverlinck.
Sharon den Adel (Within TemptationSharon den Adel (Within Temptation)

Sharon den Adel (Within Temptation)

"Această piesă ("Firelight") a fost scrisă inițial pentru proiectul meu, „My Indigo”, însă am considerat-o ca fiind mult prea întunecată pe atunci. Cu toate acestea, rămâne unul dintre cântecele mele preferate, mai ales că am avut ocazia să îl cântăm alături de Jasper. Îl considerăm a fi unul dintre cei mai buni cântăreti de rock alternativ." - Within Temptation

"Firelight" se regăsește pe albumul "Resist" , care va fi lansat pe 14 decembrie. Pe acest material sunt incluse și colaborări cu Jacoby Shaddix de la PAPA ROACH și Anders Fridén de la IN FLAMES.

"Pentru acest album ne-am luat inspirația din muzica modernă și i-am dat o altă înfățișare - una foarte întunecată. Uneori simt că muzicii pop de astăzi îi lipsește latura rebelă. Scopul nostru principal a fost să luăm bucăți din stiluri muzicale pe care le-am mai abordat și să le înăsprim cât de mult putem, rezultând astfel o lume muzicală surprinzător de nouă, mai heavy, mai murdară și mult mai futuristă decât am creat vreodată."Resist" este încercarea noastră de a aborda metalul într-un mod nou, oferind muzicii moderne o latură rebelă", a detaliat Sharon Den Adel.

Tracklist "Resist" - Within Temptation:

  1. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
  2. Endless War
  3. Raise Your Banner (feat. Anders Fridén)
  4. Supernova
  5. Holy Ground
  6. In Vain
  7. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
  8. Mad World
  9. Mercy Mirror
  10. Trophy Hunter

AUDIO: Within Temptation - "Firelight"

Within Temptation a fost în septembrie 2016 headliner-ul primei ediții ARTmania Bucharest Blast. Înainte de acest concert, Sharon den Adel ne-a acordat un interviu, în cadrul căruia ne-a povestit despre evoluția trupei, duetul cu Tarja pentru piesa „Paradise”, și, nu în ultimul rând, despre relația sa cu publicul din România.

Citește mai multe despre Within Temptation
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Byron a colaborat cu trupa Ana & The Changes din Serbia pentru piesa "Take My Hand" - AUDIO

Dan Byron a înregistrat piesa "Take My Hand" împreună cu Ana & The Changes, o formație alcătuită în jurul solistei...

Închide